!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
HarryB:
Που σκατα βλεπεις καθαρα ΝΑ???
Δεν εχω δει τοσα πολλα αδιαβαστα θρεντς το πρωι στο φορουμ εδω κ καιρο.. @Veros εκανες δουλεια!!
Hayate:
--- Quote from: HarryB on November 18, 2016, 10:00:09 AM ---Που σκατα βλεπεις καθαρα ΝΑ???
Δεν εχω δει τοσα πολλα αδιαβαστα θρεντς το πρωι στο φορουμ εδω κ καιρο.. @Veros εκανες δουλεια!!
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: κ νόμισα ότι μας έκαναν επίθεση οι anonymous
tzitzo:
--- Quote from: HarryB on November 18, 2016, 10:00:09 AM ---Που σκατα βλεπεις καθαρα ΝΑ???
--- End quote ---
Καθαρά εννοώ πλυμένα χωρίς λάσπες ετών πάνω τους!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
RustRat:
Τα καθαρα ΝΑ εχουν ψιλοτελειωσει, και οσα υπαρχουν τα χτυπανε... ή τα εχουν καγκουρεψει (wink-wink Α.).
Περα απο τη πλακα, αρχιζουν και λιγοστευουν. Πολλα ΝΑ τα παιρνουν πιτσιρικαδες, οπως πηρα κ γω το δικο μου, και παρασυρμενοι απο τις εκαστοτε τασεις, ειτε τα χειροτερευουν με ebay specials και καγκουριλικια (βλ. Γνωστο κιτρινο ΝΑ), ειτε γινονται Τσουτσιγιες και αγοραζουν οικοπεδα και πεζοδρομια. Αλλα παλι, απλως δεν συντηρουνται σωστα και γινονται χρεπια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nmwisima:
--- Quote from: RustRat on November 18, 2016, 12:17:18 PM ---Τα καθαρα ΝΑ εχουν ψιλοτελειωσει, και οσα υπαρχουν τα χτυπανε... ή τα εχουν καγκουρεψει (wink-wink Α.)
--- End quote ---
Το δίνω και μαμά αν θέλεις πάντως.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version