!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
labgrav:
--- Quote from: Charlie on November 15, 2016, 07:32:34 PM ---δες τις πινακίδες
--- End quote ---
Μα σε αυτό του μαντρά δεν φαίνονται οι πινακίδες... εκτός αν δε βλέπω καλά.
labgrav:
--- Quote from: jSkyline on November 15, 2016, 09:13:05 PM ---Εμένα τράκαρε εσύ τον βρίζεις? Πίστεψε με θα είμαστε χειρότεροι στην ηλικία του γιατί και δεν θα βλέπουμε λόγο ηλικίας και θα παίζουμε και με το smartphone...
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
--- End quote ---
Όποιος είναι ανεύθυνος και παίζει τώρα με το smartphone ενώ οδηγεί, ναι θα το κάνει και όταν είναι κωλόγερος.
Τόσο απλά.
labgrav:
--- Quote from: Skyggedans on November 16, 2016, 01:47:57 PM --- ...που έπρεπε ήδη να έχουν ανακοινωθεί τα καινούρια, αλλά τι να λέμε πάλι;
Πάντως, ως τελευταία ενημέρωση "από κύκλους του υπουργείου" λέγεται πως "δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις, γι' αυτό θα τα αφήσουν αμετάβλητα για φέτος". :hilarious:
Ίδωμεν
--- End quote ---
Πάμε για ολιγόμηνη κατάθεση πινακίδων στην εφορία λοιπόν... λόγω ιδεολογίας!
georgep800:
--- Quote from: labgrav on November 17, 2016, 10:17:47 PM ---
--- Quote from: Charlie on November 15, 2016, 07:32:34 PM ---δες τις πινακίδες
--- End quote ---
Μα σε αυτό του μαντρά δεν φαίνονται οι πινακίδες... εκτός αν δε βλέπω καλά.
--- End quote ---
Αν παρατηρήσεις προσεκτικά φαίνονται σχεδόν όλα. ΙΚΡ-8**2 το ένα, ΙΚΡ-8642 το άλλο! Άρα...
tzitzo:
--- Quote from: Dasimo on November 18, 2016, 07:50:55 AM ---Πάντως το ΝΒ οταν εχει πέσει μεράκι πάνω του και ειναι διατηρημένο άψογα και όχι χρεπι (όπως το 90% αυτών που κυκλοφορούν ) ειναι με διαφορά το πιο όμορφο αμάξι να βλέπεις στον δρόμο. Πραγματικά για αυτο το αμάξι που βλέπω σε αυτο το θεμα δεν εχω λόγια να το περιγράψω. Σπάνια ζηλεύω υλικά πραγματα αλλα αυτο το αμάξι το ζηλεύω. Συγχαρητήρια φίλε μου .
Sent from my iPad using Tapatalk
--- End quote ---
Μεγάλη κουβέντα αυτό που είπες.. Πραγματικά ότι ΝΒ ΝΒFL βλέπω στον δρόμο, τα πιο πολλά είναι για απόσυρση... Ενώ αντίθετος τα ΝΑ ,το 80% είναι τουλάχιστον καθαρά!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version