!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (546/1071) > >>

jSkyline:
Report post Νότη αφού δεν μπορείς να δεχτείς την κριτική η θεωρείς ότι κάτι πρέπει να αλλαχτεί και μετά ας κριθεί από τους υπόλοιπους που διαχειρίζονται το φόρουμ. Αν πάλι κάνεις από τους διαχειριστές δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου, ξέρεις πως λειτουργεί και η διαγραφή μέλους, σε παρακαλώ όμως ας μη χαλάμε άλλο το ποστ του παιδιού. Ναι υπάρχει χαλαρή διαχείριση το παραδέχομαι, αλλά δεν είναι μόνο προς όφελος μου.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

jSkyline:

--- Quote from: mx5christopher on November 16, 2016, 09:55:39 PM ---κάτι μου λέει οτι μόνος σας τα ρίχνετε τα λάδια κε. Γίαννη

--- End quote ---
Εγώ πάλι δεν κατηγόρησα κανένα ότι προσπαθεί να βγάλει σε βάρος μου λεφτά...

mx5christopher:

--- Quote from: jSkyline on November 16, 2016, 10:16:56 PM ---
--- Quote from: mx5christopher on November 16, 2016, 09:55:39 PM ---κάτι μου λέει οτι μόνος σας τα ρίχνετε τα λάδια κε. Γίαννη

--- End quote ---
Εγώ πάλι δεν κατηγόρησα κανένα ότι προσπαθεί να βγάλει σε βάρος μου λεφτά...

--- End quote ---
Πολύ στα σοβαρά και της μετρητοις (pun intended) τα παίρνεις όλα... Σου ζητάω λοιπόν συγγνώμη που σε προσεβαλα και σε κατηγόρησα μεσα απο ενα αστειακι. Δε θα ξαναγίνει και από μεριας μου. @option-D ζητα και συ ενα συγγνώμη να ηρεμησουμε ολοι να προχωρήσουμε απο αυτο το πράγμα γιατί κατεληξε βαρετό.

Skyggedans:

--- Quote ---Report post Νότη αφού δεν μπορείς να δεχτείς την κριτική η θεωρείς ότι κάτι πρέπει να αλλαχτεί και μετά ας κριθεί από τους υπόλοιπους που διαχειρίζονται το φόρουμ. Αν πάλι κάνεις από τους διαχειριστές δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου, ξέρεις πως λειτουργεί και η διαγραφή μέλους
--- End quote ---

@jSkyline Για να μη χαλάμε λοιπόν το post του Χριστόφορου, εξήγησε μου σε παρακαλώ εδώ, τι εννοείς για τη διαγραφή μέλους, εφόσον κανείς δε συμμερίζεται τις απόψεις μου;
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε αυτά που γράφεις.

jSkyline:
@Skyggedans αν το φόρουμ δεν σε εκφράζει και θεωρείς οτι γίνεται λάθος διαχείρηση μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου οποτε το επιθυμείς!

Φιλικά,
Γιάννης (ο τόνος στο α και με 2 ν)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version