!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (545/1071) > >>

philosopher:

--- Quote from: Skyggedans on November 16, 2016, 01:47:57 PM --- ...που έπρεπε ήδη να έχουν ανακοινωθεί τα καινούρια, αλλά τι να λέμε πάλι;
 Πάντως, ως τελευταία ενημέρωση "από κύκλους του υπουργείου"  λέγεται πως "δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις, γι' αυτό θα τα αφήσουν αμετάβλητα για φέτος".   :hilarious:

Ίδωμεν

--- End quote ---

To' χω ακούσει και αυτό ρε Νότη και προβλέπεται να τα πάρουμε πάλι τα τέλη 20 Δεκέμβρη εδώ που' χουμε μπλέξει.

Skyggedans:

--- Quote from: jSkyline on November 15, 2016, 01:25:33 PM ---

Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά πάντως, προφανώς αυτο που θές να κάνεις, το ξέρεις και εσύ οτι και άχρηστο είναι και πιθανόν άσχημο, ομως ναι κάντο, είσαι ποσο χρονών 20 ? Είχα κάνει πολύ μεγαλύτερες μ@λ@κι€$ στην ηλικία σου! Βέβαια τουλάχιστον εγώ τα έτρωγα σε "ξύδια" και ταξίδια και όχι σε προφυλακτήρες...ομως ποτέ, μα ποτέ δεν γκρίνιαξα οτι δεν έχω λεφτά δημόσια σε ενα φόρουμ και ποτέ δεν αναγκάστηκα να κυκλοφορήσω με ποδήλατο χωρίς να το έχω επιλέξει.

Παραυτα δεν σε αποτρέπω να το κάνεις, οι μ@λ@κιε$ πρέπει να γίνονται και το νεαρό της ηλικιας σου τις δικαιολογεί, εδώ υπάρχουν πολλοί και μεγαλύτεροι απο σένα που κάνουν τα ιδια καραγκιοζιλίκια!

Φιλικά ;)

--- End quote ---

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το off topic, ειδικά απ' τον Χριστόφορο, αλλά:

@jSkyline Ιωάννη μου, επειδή πρόσεξα το διακριτικό edit που έκανες - και ορθά έπραξες, αφού "3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνική γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις" , μήπως να επιληφθείς και για τα παραπάνω bold γραπτά, έτσι, για να μη φαίνεσαι πως μεροληπτείς; Ή ακόμα καλύτερα να σβήσεις όλόκληρη την παράγραφο που αναφέρεσαι στο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Χριστόφορος, γιατί φαίνεται πάρα πολύ άσχημος ο τρόπος που το σχολίασες;

jSkyline:
Νότη σε πρώτη φάση με λένε Γιάννη, Ιωάννη από τη βάφτιση μου και μετά δεν με είπε κανένας, το μου δείχνει οικειότητα που ΔΕΝ έχουμε επίσης. Από εκεί και πέρα, είναι πολλοστή φορά που ο Μάνος χρησιμοποιεί τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, αν λοιπόν σωστά πιστεύεις ότι πρέπει να φάει ΒΑΝ όπως και εγώ για ειρωνική συμπεριφορά, έχεις οικειότητα με αρκετούς από την ομάδα διαχείρισης που μπορούν να μας ρίξουν. Εγώ όπως ξέρεις είμαι πολύ υπέρ τέτοιου είδους ενεργειών, αλλά προτίμησα να κάνω κάτι καλύτερο από το να ρίξω λάδι στη φωτιά, πάραυτα χαίρομαι που το κάνεις εσύ.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

mx5christopher:
κάτι μου λέει οτι μόνος σας τα ρίχνετε τα λάδια κε. Γίαννη

Skyggedans:
 Εσύ είσαι moderator, κάτι που μάλλον ξεχνάς αρκετά συχνά τώρα τελευταία.
 Αν έχω να πω κάτι, το λέω στα ίσια και δεν απευθύνομαι σε τρίτο πρόσωπο ή σε τρίτους γενικότερα.
 Έχοντας γράψει αυτή την ασχήμια, καλό θα ήταν να μη μιλάς για λάδι και φωτιά, γιατί το έγραψες δημόσια και όσο κι αν αυτός είναι ο τρόπος σου να γράφεις, δεν παύει να είναι άσχημος.
 Έκανες edit σε κάτι, ορθά έπραξες, αλλά ως mod, νομίζω πρέπει να τηρείς ίσες αποστάσεις προς όλους, ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό.
 Σου ζητώ συγγνώμη για το "μου", δε θα επαναληφθεί.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version