!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (542/1071) > >>

steliosmk1:

--- Quote from: gianic on November 14, 2016, 01:16:32 PM ---Δεν θα αντεξει το ιδιο με ενα tial αλλα τη δουλεια του θα την κανει.

--- End quote ---
εμενα με νοιαζει μην κολλησει κλειστο και ανεβασω κανα 2baro και δω να με χαιρετανε οι μπιελες και τα πιστονια  :P

Αν εχεις υποψιν σου καμια καλη κοπια στειλε λινκ!!!

gianic:
Eγω δεν θα εβαζα κινεζικο wastegate. Επισης δεν θα εβαζα και γενικοτερα external αλλα περι ορεξεως!

jSkyline:
Εντάξει δεν θέλω να ειμαι υπερβολικός αλλα νομίζω πως οι άνθρωποι πάνω απο 75 δεν πρέπει να οδηγούν... Σημέρα εκεί που ημουν παρκαρισμένος, περνάει πάππους και μαζεύει 3 καθρέφτες, σε οχι και τόσο άνετο δρόμο, αλλα σίγουρα είχε χώρο να περάσει. Ο ένας καθρέφτης ήταν δικός μου, οχι του ΜΧ ευτυχώς, αν και μάλλον του Fiesta πρέπει να έχει 3πλάσια τιμή απο του ΜΧ, ηλεκτρικός, θερμαινόμενος και αναδιπλούμενος με ενσωματομένο φλας. Τεσπά, ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα με την ασφάλεια.

Μου έκανε εντύπωση που ο μπροστά παρότι του είχε σπάσει και τον δικό του καθρέφτη πηγε πήρε το αμάξι χωρίς καν δώσει σημασία στον σπασμένο καθρεφτη και εφυγε σαν να μην τρέχει τίποτα, την ώρα που εγω, ο παππούλης και η φροντίδα ατυχήματος ανταλλάσσαμε στοιχεία!

Dasimo:
Εταιρικό....

Sent from my iPhone using Tapatalk

iliasfyntanidis:
Στααρχιδιατου.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version