!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (539/1071) > >>

spoumi:
Πόσες φορές έχω παρκάρει έξω από το mall κι ευτυχώς δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.
Είναι και θέμα τύχης.
Αλλά όντως κανει εντύπωση -ή τουλάχιστον θα έπρεπε να κάνει- το ότι έγινε κάτι τέτοιο σε ένα μέρος με τόσο κόσμο και κίνηση.

nmwisima:
To πράσινο ΝΑ πάντως μου το είχαν ανοίξει στο Κολωνάκι στα 20 μέτρα από το Εverest που ειναι 24 ωρες ανοιχτό. Ειχα σκίσει το πίσω πλαστικό και την κουκούλα για να μπουν.

xaxar:
Μου ειχαν ανοιξει και μενα το παλιο μου αυτοκινητο σε κατι ερημικα και σκοτεινα στενα στο Γκαζι σπαζοντας το τζαμι του συνοδηγου.
Το αστειο ειναι οτι αυτο που τους τραβηξε την προσοχη ηταν ενα σκουφακι που ειχα ξεχασμενο μεσα και απ'εξω φαινοτανε σαν τσαντακι με τα φιμε,δεν ανοιξανε καν ντουλαπακι που ειχε ενα σωρο πραγματα μεσα εκει για να κλεψουν.
Ημουν τυχερος λοιπον και μετα καθαρισα με την  carglass.

jSkyline:
Σχετικά με το mall με μια γρήγορη βόλτα τριγύρω θα διαπιστώσει κάποιος πολλά γυαλιά στο δρόμο από σπασμένα αμάξια. Η πηγή που είχες δεν ήταν η εργοστασιακή?

Γενικά υπάρχει μια φήμη ότι και για τις κλήσεις και για τα σπασμένα υπεύθυνοι είναι άνθρωποι που σχετίζονται με το mall.

Ξέρω επίσης άνθρωπο που έχει βρει το κλεμμένο του σμαρτ κοντά στο mall!

Πάντως μου έχουν σπάσει και εμένα μια φορά το αμάξι ενώ ήμουν φαντάρος στο αεροδρόμιο του Τατοΐου. Απέναντι από την κεντρική πύλη. Άρα είναι απλά θέμα τύχης.

Sent from my HTC One ME

HOUZIK:
Το mall και το γκάζι ειναι κλασικά επικίνδυνα σημεία για παρκάρισμα... προσοχή!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version