!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (538/1071) > >>

option-D:
Σόρρυ που στο λέω αλλά γι' αυτό παρκάρεις στο κλειστό πάρκινγκ κι όχι έξω (που έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται). Αλλά δεν μπορώ όπως και να 'χει να καταλάβω γιατί το κάνει τόσος κόσμος, μπαίνει στο mall και σκάει κατοστάευρα+ σε ψώνια και 2-3 στο κωλοπάρκινγκ δεν τα δίνει.  :nono:

nmwisima:
Πάντως δεν γιναμε μπανανία επειδή κάποιος σε έκλεψε. Ληστές υπάρχουν και σε άλλες χώρες. ;)

ted33:
Οχι ρε γαμωτ τα τσογλ@νι@!!! Παιζουν με την περιουσια του αλλου!!! Το εχω παθει και εγω στο παλιο μου miata NB

tzo:

--- Quote from: option-D on November 03, 2016, 04:25:51 PM ---Σόρρυ που στο λέω αλλά γι' αυτό παρκάρεις στο κλειστό πάρκινγκ κι όχι έξω (που έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται). Αλλά δεν μπορώ όπως και να 'χει να καταλάβω γιατί το κάνει τόσος κόσμος, μπαίνει στο mall και σκάει κατοστάευρα+ σε ψώνια και 2-3 στο κωλοπάρκινγκ δεν τα δίνει.  :nono:

--- End quote ---
Πόσο δίκαιο έχεις..αν έχω δώσει 7έυρα και 10ευρα για μία ώρα για πάρκινγκ σε κέντρο και ΒΠ, απλά ήταν να γίνει αφού έμενα εκτός για άλλους λόγους, και πάντα (όπως διαπίστωσε και η Τροχαία που εκλείθη ) παρκαρισμένος νομιμότατα σε εκείνο το σημείο

tzo:

--- Quote from: nmwisima on November 03, 2016, 04:33:56 PM ---Πάντως δεν γιναμε μπανανία επειδή κάποιος σε έκλεψε. Ληστές υπάρχουν και σε άλλες χώρες. ;)

--- End quote ---
Οχι βέβαια, το μπανανία κολλά στο ότι 20:00 με συναγερμό να βαράει άλλοι να σπάνε και να ξηλώνουν και να θεωρείται φυσιολογικό
Στο Βελγιο να δεις το κλέψιμο πάει σύννεφο..απλά σηκώνουν ολόκληρο το αμάξι :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version