!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
gianic:
--- Quote from: spoumi on October 25, 2016, 10:50:54 AM ---
--- Quote from: arvani on October 25, 2016, 10:13:10 AM ---Χθες το βράδυ γυρνώντας από μπάλα στην Παλήνη, πέτυχα στην Μαραθώνος ένα πολύ ωραίο NC ασημί, χαμηλωμένο αρκετά, Roll Bar και νομίζω FD wheels.
Είναι κάποιος από εδώ μέσα που έχει και παρουσίαση να πάρουμε καμιά ιδέα??
Thx
--- End quote ---
Ο Lordin ίσως?
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
--- End quote ---
Οχι και ισως αυτος ο παλιοκοντρακιας θα ειιχε παει παλι σκοταδια.
@arvani κι εγω σε πετυχα , αλλα βιαζομουν και δεν σταματησα, στο πλυντηριο στο Χαλανδρι πριν λιγες μερες.
spoumi:
--- Quote from: gianic on October 25, 2016, 10:53:58 AM ---
--- Quote from: spoumi on October 25, 2016, 10:50:54 AM ---
--- Quote from: arvani on October 25, 2016, 10:13:10 AM ---Χθες το βράδυ γυρνώντας από μπάλα στην Παλήνη, πέτυχα στην Μαραθώνος ένα πολύ ωραίο NC ασημί, χαμηλωμένο αρκετά, Roll Bar και νομίζω FD wheels.
Είναι κάποιος από εδώ μέσα που έχει και παρουσίαση να πάρουμε καμιά ιδέα??
Thx
--- End quote ---
Ο Lordin ίσως?
--- End quote ---
Οχι και ισως αυτος ο παλιοκοντρακιας θα ειιχε παει παλι σκοταδια.
@arvani κι εγω σε πετυχα , αλλα βιαζομουν και δεν σταματησα, στο πλυντηριο στο Χαλανδρι πριν λιγες μερες.
--- End quote ---
Δεν προλαβες να φρενάρεις έννοεις που πήγαινες με 200.
arvani:
--- Quote from: gianic on October 25, 2016, 10:53:58 AM --- @arvani κι εγω σε πετυχα , αλλα βιαζομουν και δεν σταματησα, στο πλυντηριο στο Χαλανδρι πριν λιγες μερες.
--- End quote ---
E Μλκία, και ήθελα μια βοήθεια στο σκούπισμα...
tzitzo:
Και εγώ πέτυχα την Κυριακή το πρωί 2 NC στο labiko στην θηβών! ☺
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
Με προκαλείτε δλδ να αρχίσω τις ρουφιανίες!? Δλδ θέλετε να πω οτι ο Houzik ηταν παράνομα διπλοπαρκαρισμένος στο κέντρο της Κηφισιάς πριν λίγες μέρες και το ειχε παρατήσει και cabrio για να προκαλει!? Να πώ οτι άλλο γνωστό NC εθεάθη στο Χαλάνδρι το ΣΚ ? Η να πω και για αλλα ένα σωρό αμάξια μελών που έχω συναντήσει αλλά δεν θυμάμαι σε ποιους ανήκουν!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version