!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (529/1071) > >>

jSkyline:
Ναι το ξέρω ότι υπήρχε, ναι και εγώ θεωρώ άθλιο το συγκεκριμένο NC αλλά και πάλι αυτό δεν θα κάνει το δικό σου η το δικό μου να δείξουν ομορφότερα στα μάτια κάποιων, οπότε απλά προσπέρασε το και προχώρα. Κουράζεις...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

ted33:
Παιδια καλημερα νομιζω οτι η πλακα που κανουν μερικοι μερικοι για "φιλους" κτλ κουραζει και στο φιναλε αποδεικνυει οτι ενοχλει καποιους που εχουν την μυγα και μυγιαζονται. Εγω αυτο καταλαβαινω!!! Ειναι μονοτονο και λιγο παιδικο νομιζω.

arvani:
Χθες το βράδυ γυρνώντας από μπάλα στην Παλήνη, πέτυχα στην Μαραθώνος ένα πολύ ωραίο NC ασημί, χαμηλωμένο αρκετά, Roll Bar και νομίζω FD wheels.
Είναι κάποιος από εδώ μέσα που έχει και παρουσίαση να πάρουμε καμιά ιδέα??
Thx

gianic:

--- Quote from: ted33 on October 25, 2016, 09:38:58 AM ---Παιδια καλημερα νομιζω οτι η πλακα που κανουν μερικοι μερικοι για "φιλους" κτλ κουραζει και στο φιναλε αποδεικνυει οτι ενοχλει καποιους που εχουν την μυγα και μυγιαζονται. Εγω αυτο καταλαβαινω!!! Ειναι μονοτονο και λιγο παιδικο νομιζω.

--- End quote ---
Η τιμωρια της βλακειας θα ελεγα εγω .

spoumi:

--- Quote from: arvani on October 25, 2016, 10:13:10 AM ---Χθες το βράδυ γυρνώντας από μπάλα στην Παλήνη, πέτυχα στην Μαραθώνος ένα πολύ ωραίο NC ασημί, χαμηλωμένο αρκετά, Roll Bar και νομίζω FD wheels.
Είναι κάποιος από εδώ μέσα που έχει και παρουσίαση να πάρουμε καμιά ιδέα??
Thx

--- End quote ---
Ο Lordin ίσως?

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version