!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
RustRat:
Πρωτο εργοστασιακο αμαξι που οδηγησα και ηταν ανετα τα ποδια μου για heel-toe, Nissan Almera N14.
Sent from my iPad using Tapatalk
jSkyline:
--- Quote from: RustRat on October 20, 2016, 12:31:06 PM ---Πρωτο εργοστασιακο αμαξι που οδηγησα και ηταν ανετα τα ποδια μου για heel-toe, Nissan Almera N14.
Sent from my iPad using Tapatalk
--- End quote ---
Στο Primena ειχα χώρο να οδηγήσω ακόμα και αν φορούσα τσαρούχια!
option-D:
Αν οδηγήσεις τσικουετσέντο κάνεις χιλ&το θέλεις - δεν θέλεις * :gl:
* και ξέρεις - δεν ξέρεις
Liakos:
Καιρος να πεσουν οι μασκες & να λαμψει η αληθεια @gianic
--- Quote from: gianic on October 24, 2016, 02:08:26 PM ---Καλησπερα Ηλια τι κανεις?
Χαθηκαμε ρε! Καιρο εχω να δω το αντικειμενικα πιο ομορφο NC του forum απο κοντα.
Να σου πω... μπορω να σε φερω σε επαφη με το C*****e και το D***'s στη Νεα Πεντελη και τον Π******ο στη Πεντελη για να συζητησετε το ενδεχομενο συνεργασιας, αρκει να μου ανανεωσεις δωρεαν τη συνδρομη του mymx5 για το 2017.
Σκεψου το και παρε με να μου πεις.
Gianic
Υ.Γ: μπορω να σου προγραμματισω και δωρεαν το αμαξι (αν & δε το χρειαζεται γιατι ειναι ηδη πολυ δυνατο) αρκει να ριξεις 10 μερες ban στον @nmwisima
--- End quote ---
gianic:
Παιζεις βρωμικσ Ηλια και θα πεσουν να ξερεις μηνυσεις . Με τα λεφτα που εχω βγαλει απο τις μιζες του Λ*****η θα βαλω τους καλυτερους δικηγορους. Θα στο κλεισω το μπουρδελο σου.
Και να ξερεις οτι καθε φορα που βαζεις καινουριο φιλτρο το 1 ευρω παει στην τσεπη μου . Ετσι για να κλαψεις
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version