!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (510/1071) > >>

Gas21:

--- Quote from: A1D3L on September 18, 2016, 03:59:20 PM ---

Αυτός που είδες είχε νικελ τελάρο από LE; Εγώ το άφησα ή Τετάρτη ή Πέμπτη στο συνεργείο. Δε θυμάμαι. Μπορεί να ήμουν κι εγώ.

--- End quote ---

Δεν ειδα μπροστά πως ηταν.Θυμάμαι το χρώμα ,ισως τις ζάντες και σιγουρα διμπουκο τελικό .

A1D3L:

--- Quote from: Gas21 on September 18, 2016, 04:56:49 PM ---
--- Quote from: A1D3L on September 18, 2016, 03:59:20 PM ---

Αυτός που είδες είχε νικελ τελάρο από LE; Εγώ το άφησα ή Τετάρτη ή Πέμπτη στο συνεργείο. Δε θυμάμαι. Μπορεί να ήμουν κι εγώ.

--- End quote ---

Δεν ειδα μπροστά πως ηταν.Θυμάμαι το χρώμα ,ισως τις ζάντες και σιγουρα διμπουκο τελικό .

--- End quote ---

Στο φως το χρώμα είναι μεταλλικό πράσινο σκούρο, καμία σχέση με το πώς φαίνεται στη φωτο.
Larini φοράει. Νομίζω Τετάρτη το άφησα, άρα μάλλον δεν ήταν το δικό μου...

georgep800:

--- Quote from: MaKiS_ on September 17, 2016, 07:56:06 PM ---@georgep800 , να αυτά κάνεις κ ζήλεψε μέχρι κ ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ την απαστράπτουσα (νικελωμένη) αίγλη του Niseko!

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8589401/

--- End quote ---

Έτσι μάλιστα! Τώρα μετά απο τόσους μήνες στο car, γίνεται πολύ δελεαστικό στους υποψήφιους αγοραστές...! :coolio:

tzitzo:

--- Quote from: jSkyline on September 22, 2016, 02:17:22 PM ---
--- Quote from: RustRat on September 22, 2016, 02:10:44 PM ---Ρε μαλακες. Τσουρεκια. Ημαρτον δηλαδη. Κοφτε τα quotes, σταματηστε τις απαντησεις και θα περασει. Απαντηση στην απαντηση γεμισαμε 5 σελιδες να πουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Tzitzo τα περί Santa Barbara τα έγραψα εγώ όποτε τα χρεώνεις σε λάθος άνθρωπο. Αν θες βαλτα μαζί μου, αλλά όχι με τον labgrav.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---
Σωστά. Λάθος μου όσων αφορά το Santa Barbara.
Αυτος το μονο που έγραψε ήταν
--- Quote from: labgrav on September 22, 2016, 01:06:17 PM ---
Καγκουριά - Γυφτιά, στην ίδια οικογένεια ανήκουν!
Πάντως δεν πειράζει αν διαφωνείς με 'μένα, εγώ συμφωνώ με 'σένα και διαφωνώ με τα καγκούρια.

Santa Barbara... που το θυμήθηκες...?    :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

Προσωπικά αρκετό χρόνο χάλασα με τον Labgrav. Φτάνει τόσο.

kostas_jp120:
Βγαίνεις εξωτερικό και βλέπεις τι νέο κυκλοφορεί από την Άπω Ανατολή, στη Γαλλία είδα ένα κόκκινο MX5 ND top down, από κοντά είναι πολύ καλύτερο από τις φωτογραφίες, στην Ιταλία το αδελφάκι του επίσης πολύ όμορφο ζωντανό, αλλά όλα τα λεφτά ήταν ένα λευκό GT86 με τουμπανιασμένο body kit, 18άρες και καταπληκτικό ήχο (προφανώς φόραγε κάτι έξτρα σε φυσερό).

Πειρασμός και απ' ότι ακούγεται δεν πρόκειται να υπάρξει GT86 ... ΜΚ2, το βλέπω για collectors item :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version