!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
jSkyline:
Κοίτα να δεις που στο τέλος θα καταλήξουμε οτι φταίω και για την οικονομική κρίση!
--- Quote from: SteliosR on September 07, 2016, 09:04:16 PM ---Σε ολα τα φορυμ υπαρχει ο αγενης/ειρωνας που θα πει την φιλοςοφια του κ οι υπολοιποι θα σπευσουν να πουν " μα καλα δν τον ξερεις";
Οπως υπαρχουν κ τα εξαιρετικα παιδια που προθυμα θα απαντησουν ευγενικα, η θα σε καλεσουν στο γκαραζ τους για να ακουσουν εκεινο τον ενοχλητικο ηχο που ακους εσυ, προσπαθωντας να βοηθησουν.
--- End quote ---
Με ξέρεις προσωπικά ? Πιστεύεις οτι δεν θα άνοιγα το γκαράζ μου η οτι δεν θα βοηθούσα? Δεν σου κάνει καν εντύπωση οτι την έχω πει σε πολλούς μέσα απο το φόρουμ αλλά κάποιοι (αυτοί που έχω επιλέξει εγω) μου μιλάνε ακόμα?
--- Quote from: Liakos on September 07, 2016, 08:22:28 PM ---Αν ερθει ο @jSkyline εγω δεν ερχομαι. Θα κατσω σπιτι να δω Narcos & να φαω 2 κιλα παγωτο.
--- End quote ---
@Manolis αν δεν έρθει αυτός το φαγητό του το τρώω εγώ να ξέρεις!
--- Quote from: kostas_jp120 on September 07, 2016, 09:15:08 PM ---Κάνω και δελιβερι λέμε
--- End quote ---
Στείλε τον "υπάλληλο σου" να τα παραλάβει, εχω 1,5 μήνα ασιδέρωτα και η κοπέλα που μου τα σιδερώνει επιστρεφει στις 15 Σεπτέμβρη, φέρε και ένα πιάτο μπάμιες αφου δεν τις τρώς...
Ευχαριστώ!
kostas_jp120:
Στείλε pm με διεύθυνση είμαστε 24ωρο
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
SteliosR:
Νομιζω απαντησες μονος σου. Υπαρχουν 2 κατηγοριες:
• αυτοι που την λενε στους αλλους συχνα η αραια κ ειρωνες
• αυτοι που ειναι ευγενικοι κ προθυμοι να επαναλαβουν κ εξηγησουν το χιλιωειπομενο/προφανες
Ο καθενας μπορει να επιλεξει αναλογα με το γουστο του.
gianic:
--- Quote from: SteliosR on September 07, 2016, 10:01:49 PM ---Νομιζω απαντησες μονος σου. Υπαρχουν 2 κατηγοριες:
• αυτοι που την λενε στους αλλους συχνα η αραια κ ειρωνες
• αυτοι που ειναι ευγενικοι κ προθυμοι να επαναλαβουν κ εξηγησουν το χιλιωειπομενο/προφανες
Ο καθενας μπορει να επιλεξει αναλογα με το γουστο του τον πιο τριχωτο κωλο
--- End quote ---
Η ζωη δεν ειναι μαυρο και ασπρο... υπαρχει και το γκρι
Gas21:
Και οι 50 αποχρώσεις του μαζί.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version