!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (496/1071) > >>

kostas_jp120:
Άντε ντε, εγώ θα φερω τη σιδερώστρα οποίος θέλει ας  φέρει ρούχα και το ατμοσίδερο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

SteliosR:
Σε ολα τα φορυμ υπαρχει ο αγενης/ειρωνας που θα πει την φιλοςοφια του κ οι υπολοιποι θα σπευσουν να πουν " μα καλα δν τον ξερεις";

Οπως υπαρχουν κ τα εξαιρετικα παιδια που προθυμα θα απαντησουν ευγενικα, η θα σε καλεσουν στο γκαραζ τους για να ακουσουν εκεινο τον ενοχλητικο ηχο που ακους εσυ, προσπαθωντας να βοηθησουν.

Οπως προειπε καποιος, περι ορεξεως. .

Liakos:

--- Quote from: Jhngeorgas on September 07, 2016, 08:39:15 PM ---Καλό το Narcos ??????   Για κακγουροβόλτα εγώ μέσα, κανονίστε , αν και έβγαλα το αυτοκόλλητο από το παρμπρίζ δεν ξέρω αν μετράω :P

--- End quote ---
Ξεκινα το downloading.  :nod:

Μπορεις απλα να κρεμασεις το αριστερο σου χερι εξω απο το παραθυρο & να περασεις ευκολα το ελαχιστο οριο αποδεκτης καγκουροσυνης. Αν το χερι ακουμπαει & οδοστρωμα τοτε θετεις σοβαρη υποψηφιοτητα & για τη θεση του προεδρου.  :P

--- Quote from: kostas_jp120 on September 07, 2016, 09:00:39 PM ---Άντε ντε, εγώ θα φερω τη σιδερώστρα οποίος θέλει ας  φέρει ρούχα και το ατμοσίδερο

--- End quote ---
Στεγνωμα με το πιστολακι & καπακια σιδερωμα? Δυνατος!

kostas_jp120:
Κάνω και δελιβερι λέμε

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Delimx:
Αμα έγραφε ο καθένας οτι ήθελε και οτι του κατέβαζε το κεφάλι, ασ'το όλη μέρα θα μαλωναμε ...  αλλά ναι δε μου αρέσει η ειρωνική στάση του js με οτι δεν είναι του "γούστου" του και αυτός ηταν ο λογος που εκανα το comment.Πολλοί συμφορουμιτες γράφουν καυστικά αλλά δεν ειρωνευονται αλλά ούτε και προκαλούν.Τελος παντων οτι είχα να γράψω το έγραψα ,όλα τα άλλα είναι περιττά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version