!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (495/1071) > >>

spoumi:
Εσύ πάντως συνεχίζεις να συνδέεσαι παρά την όλη "κατάντια" που μας παρουσιάζεις τόσο δραματικά.

gianic:
Και γιατι ακριβως φταιει το forum που κανεις δεν γραφει τεχνικα θεματα;

Μηπως εχει γαμηθει λιγο το συμπαν και σπανια πλεον φτιαχνει κανεις αμαξι;
Επισης πριν λιγα χρονια μαζευομασταν για καγκουροβολτα 100χλμ καθε 2 μερες.
Τωρα ολα αυτα εχουν αλλαξει και το παραπανω ειναι πολυτελεια ακομα και στη μεσαια ταξη οικονομικα που απευθυνεται ενα mx5.

Το forum τι σχεση μπορει να εχει με ολο αυτο; Κι αν εννοεις για τις παπαριτσες που πεταει ο @jSkyline καλα ενταξει τωρα τον εμαθες; Ετσι ειναι το στυλ του κι ο τροπος που τα λεει . Δεν εισαι 5 χρονων παιδακι, μπορεις να απαντησεις κι οχι να καθεσαι να μυξοκλαιγεσαι οτι το Forum χαλασε εξαιτιας του.

saldale:

--- Quote from: gianic on September 07, 2016, 08:06:28 PM ---...καγκουροβολτα 100χλμ...

--- End quote ---

Άντε, δε κανονίζουμε μια τώρα που μαζευτήκαμε όλοι απο τις διακοπές?

Liakos:

--- Quote from: saldale on September 07, 2016, 08:17:35 PM ---
--- Quote from: gianic on September 07, 2016, 08:06:28 PM ---...καγκουροβολτα 100χλμ...

--- End quote ---

Άντε, δε κανονίζουμε μια τώρα που μαζευτήκαμε όλοι απο τις διακοπές?

--- End quote ---
Αν ερθει ο @jSkyline  εγω δεν ερχομαι. Θα κατσω σπιτι να δω Narcos & να φαω 2 κιλα παγωτο.

Jhngeorgas:

Αν ερθει ο @jSkyline  εγω δεν ερχομαι. Θα κατσω σπιτι να δω Narcos & να φαω 2 κιλα παγωτο.
[/quote]

Καλό το Narcos ??????   Για κακγουροβόλτα εγώ μέσα, κανονίστε , αν και έβγαλα το αυτοκόλλητο από το παρμπρίζ δεν ξέρω αν μετράω :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version