!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
kostas_jp120:
Μπάμιες είπαμε... δεν μου αρέσουν καθόλου
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Delimx:
Η whey Pro "complex" της ON είναι απίστευτη .Αυτοι που την πίνουν ομως ,να την κόψουν γιατί καταστρέφει ! Τους κάνει κακό αφενός, διασκεδάζουν το φόρουμ αφετέρου. Απο την χολή που βγαζουν καποιοι ,θα μείνουν να γράφουν εδώ μέσα 5-6 άτομα.Πλεον το φόρουμ έχασε το ενδιαφέρον του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Liakos:
--- Quote from: Delimx on September 07, 2016, 06:44:29 PM ---Η whey Pro "complex" της ON είναι απίστευτη .Αυτοι που την πίνουν ομως ,να την κόψουν γιατί καταστρέφει ! Τους κάνει κακό αφενός, διασκεδάζουν το φόρουμ αφετέρου. Απο την χολή που βγαζουν καποιοι ,θα μείνουν να γράφουν εδώ μέσα 5-6 άτομα.Πλεον το φόρουμ έχασε το ενδιαφέρον του.
--- End quote ---
Οντως μαλακια. Ποιος θα αγοραζει μετα αυτα που βαζουμε αγγελιες?
Delimx:
Σωστα, αφού ανέτρεξες στα ποστ μου να δεις τί και πως, θα δεις πως είχα απο την αρχή όλη την καλη διάθεση να ψάξω,να μαθω,να γράψω αλλα μετα χάθηκε κάθε ενδιαφέρον και περιορίστηκα σε καμια αγγελία αραιά και που. Κλαιν ,και μονο που έκανες τον κόπο να μου την "πεις" και όχι να αναρωτηθείς για το τί γίνεται εδώ μέσα ,αυτό και μονο μου αρκεί. Τέλος πάντων, πριν 2-3 χρόνια εδώ μέσα έβλεπες ποιοτικές συζητήσεις και παλαιοτερα ενεργα μέλη πλεον όχι μονο δε γράφουν, αλλά δε θα συνδέονται κιόλας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Liakos:
Εχεις αγορασει μετοχες & φοβασαι για την επενδυση σου? Τι ακριβως σε προβληματιζει?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version