!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (493/1071) > >>

Dasimo:

--- Quote from: jSkyline on September 06, 2016, 09:51:08 AM ---Σιγά μην είχε πλαίσιο lotus το τριμπουρδελο! Σοβαρευτείτε! Το speedster είναι αμαξάρα αλλά το GT είναι το απόλυτο 0...

Ξέρω άνθρωπο που είχε το Solstice, αδερφάκι του GT, και επειδή ζούσε Αμερική είχε μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, κάτι θετικό δεν μου είπε ποτέ...

Dasimo εσύ έχεις το πιο καινούριο - μεταχειρισμένο NC και σκεφτόσουν τρακαρισμένο GT?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---

Πηγα σε μαντρα να δω το Mazda και αυτοι νομιζαν οτι θα αγοραζα οτιδηποτε χωρουσε δυο και ειχε στρινγκ πανω απο το κεφαλι!! :D

iliasfyntanidis:
Απο το γειτονικό forum των MR2,προφανώς απο αλλο forum ένας χρήστης έγραψε τα παρακάτω.
Τα παρακάτω ειναι λόγια ενός ενδιαφερόμενου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Δύο εβδομάδες σκεφτόμουν αν θα την ανέβαζα την "ψεύτικη"/ενημερωτική αγγελία, αλλά επειδή δεν μπορώ τις αλητείες και τους αγενείς τύπους, να ενημερώσω ότι το γνωστό κατάστημα στα Βριλήσσια που πουλάει με πραγματική αγγελία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ευθαρσώς ζητάει 37.000€ για αυτοκίνητο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ 80.906χλμ που αναφέρει, αλλά 183.000χλμ στην πραγματικότητα!!!

Εγώ ξεσηκώθηκα και πήγα να το δω, αλλά εκεί αντιλήφθηκα την παραπλανητική πληροφορία και αντιμετώπισα τον εκνευριστικά κακότροπο πωλητή που τα ξέρει όλα και σου μιλάει με ύφος 40 καρδιναλίων!

ΟΥΣΤ!

Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά το αυτοκινητάκι... Όμως, λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει!
Και το link απο τον ίδιο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8526796/

ted33:
Εκει πρεπει να τον χωσεις μεσα για τα καλα για ψευδη στοιχεια

kostas_jp120:

--- Quote from: jSkyline on September 06, 2016, 09:02:29 PM ---Σε παρακαλώ, στο σημείο που θα σου δειξουν την αεροτομη-σιδερώστρα και θα προσπαθήσουν να σε πεισουν οτι ειναι απαραίτητη πές τους "ευχαριστώ δεν θα πάρω"!

--- End quote ---

Και να θέλει (που δεν θέλει γιατι το αμάξι του Tzo είναι για βόλτα) δεν τη χρειάζεται και ούτε πρόκειται να του πουλήσει κανένας τίποτα τέτοιο αφού δεν είναι μαγαζί ανταλλακτικών ... καλό θα ήταν επίσης εφόσον δεν γνωρίζεις τους ανθρώπους που έχουν το συνεργείο (από τους καλυτερους μηχανικούς και χαρακτήρες τα παιδιά εκεί) να μην αφήνεις υπονοούμενα τέτοιου τύπου.... ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα όπως ξέρεις ως mod που είσαι.

Το καταλάβαμε επίσης ότι δε γουστάρεις "αεροτομη-σιδερώστρα" αλλά και εγώ δε γουστάρω τις μπάμιες και τα μαμά nb .. τι να κάνουμε ... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε στο χωρίο μου.

jSkyline:

--- Quote from: kostas_jp120 on September 07, 2016, 03:36:45 PM --- ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα όπως ξέρεις ως mod που είσαι.

--- End quote ---
Προσπαθώ να καταλάβω σε ποιο σημείο εχω δειξει οτι με ενδιαφέρει αν θα παρεξηγηθεί ο γραπτός μου λόγος. Επίσης γιατί θεωρείς οτι δεν τα ξέρω τα παιδιά? Γιατί είπα κάτι αρνητικό για αυτά? Που είπα οτι δεν γουστάρω τις απλώστρες ?

Πάντως έχω καταλάβει κάτι, όσο καιρό ασχολούμαι με το χώρο του αυτοκίνητου, οτι η "βελτίωση" βασίζεται σε 3 πράγματα, στο υπερεγώ κάποιων, την φυσική ηλιθιότητα κάποιων άλλων και στο πόσο εύκολα μπορεί να παρασυρθεί κάποιος. Αν και είμαι ηλίθιος, ψώνιο και παρασύρομαι πολύ εύκολα, χαίρομαι που οσον αφορά το ΜΧ τα τελευταία 10 χρόνια διατηρώ σταθερά την άποψη μου και μου προκαλεί μεγάλη χαρά κάθε φορά που το βλέπω στο γκαράζ μου και το οδηγω, γιατί guess what? Μπορώ να τα κάνω και τα 2!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version