!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
General_lee:
--- Quote from: kostasmito on September 06, 2016, 11:42:04 AM ---
--- Quote from: General_lee on September 06, 2016, 10:10:04 AM ---Εγω γιατι θυμαμαι ενα συγκριτικό μεταξυ nc και solstice σε αμερικανικη πιστα απο Ιάπωνες νομιζω, οπου τα πηγαινε μια χαρά?
Στα υπολοιπα ηθελα να σας ρωτησω ρε παιδια σχετικα με αναλωσιμα πιστας στα nc.
Στο nb πληρωνω πες καπου 250 (?) τα hawk hp+ και αλλα 400κατι πες βαριά τα r888. Bαζω μονο φρενο λαστιχο.
Στο s2k για αντίστοιχη αποδοση φρενου θελω 400 τακακι, 800 τα 8αρια.
Στο nc που παιζουν τα καλα τακακια πιστας και λαστιχα 17αρας?(σεμι)
--- End quote ---
Τα Hawk hp+ έχουν την ίδια τιμή με του ΝΒ. Τα R888 για NC έχουν ~700+€ και τα R888r ~800+€. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα (συντήρηση/βελτίωση) οι τιμές του NC είναι περίπου στην μέση μεταξύ ΝΒ/S2000.
--- End quote ---
Πολυ κατατοπιστικός ευχαριστώ!
Οποτε και το nc δε το λες σουπερ φτηνο για λιωσιμο στην πιστα. Απλα θα φρεναρει τρομερα με αντοχη καλυτερη του χοντα. (αλλα με λιγοτερο γκαζι)
Φιλε selito οντως ο Κωνσταντίνος εκανε καλους χρονους με τα carbotech και λογικα συν brake ducts, συν λιγοτερο βαρος. Αλλα αθτο δε σημαινει και τπτ, μπορει στον 3ο γυρο να μην ειχε φρενο. Η αντοχη ειναι το προβλημα. Εγω με ολα μαμα στην 4η στροφή αν παω ταπα καπνίζουν τα φρενα σαν να πηρε φωτια το αμαξι και δε σταματαει. (μαμα ολα). Τεράστιο πρόβλημα των σ2κ αυτο. Φαινεται το βαρος σε σχεση με nc/nb
jSkyline:
Έλα δε μιλάς σοβαρά τώρα! Η Ζ3 παίζει να είναι ότι ασχημοτερο έχει βγάλει η BMW μαζί με την σειρά 6 !
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
selito:
--- Quote from: General_lee on September 06, 2016, 12:17:05 PM ---Φιλε selito οντως ο Κωνσταντίνος εκανε καλους χρονους με τα carbotech και λογικα συν brake ducts, συν λιγοτερο βαρος. Αλλα αθτο δε σημαινει και τπτ, μπορει στον 3ο γυρο να μην ειχε φρενο. Η αντοχη ειναι το προβλημα. Εγω με ολα μαμα στην 4η στροφή αν παω ταπα καπνίζουν τα φρενα σαν να πηρε φωτια το αμαξι και δε σταματαει. (μαμα ολα). Τεράστιο πρόβλημα των σ2κ αυτο. Φαινεται το βαρος σε σχεση με nc/nb
--- End quote ---
found it
https://www.youtube.com/watch?v=i-7PqN3fUmY
Δεν λέει κάτι για brake ducts, μπορεί να έχει.
Το ξέρω πως είναι μεγάλο - ίσως το μεγαλύτερο- θέμα στα s2k τα φρένα, δεν έχω οδηγήσει για να ξέρω πως είναι εκ πείρας, αλλα δεν πίστευα πως είναι τόσο τραγικά...βάλε ένα BBK και καλούς χρόνους :exaclty: :angel:
selito:
--- Quote from: jSkyline on September 06, 2016, 12:17:55 PM ---Έλα δε μιλάς σοβαρά τώρα! Η Ζ3 παίζει να είναι ότι ασχημοτερο έχει βγάλει η BMW μαζί με την σειρά 6 !
--- End quote ---
Shhhhh, μην μιλάς εσύ, δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός με τα BMW.
Το ξέρεις πως ούτε εγώ είμαι fan, αλλά η Ζ3 τουλάχιστον μου βγάζει κάτι όμορφο-retro.
Δεν θα ήθελα να την έχω για βόλτες επ'ουδενί λόγο, είναι άθλια, αλλά για το σαλόνι άνετα την έπαιρνα.
Υ.Γ. προφανώς υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα που θα προτιμούσα να έπαιρνα για το σαλόνι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Vidias:
--- Quote from: jSkyline on September 06, 2016, 12:17:55 PM ---Έλα δε μιλάς σοβαρά τώρα! Η Ζ3 παίζει να είναι ότι ασχημοτερο έχει βγάλει η BMW μαζί με την σειρά 6 !
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
--- End quote ---
Z3....με πισω αξονα απο Ε30...!!!
Mαζευτειτε,διαβαζουν και μικρα παιδια.
Αν ηταν καμια Μ η ακομα καλυτερα το Μ coupe (το ''παπουτσι''),παει και ερχεται...
Μαλλον οτι πιο αθλιο εχει βγαλει η BMW.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version