!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (487/1071) > >>

jSkyline:
Σιγά μην είχε πλαίσιο lotus το τριμπουρδελο! Σοβαρευτείτε! Το speedster είναι αμαξάρα αλλά το GT είναι το απόλυτο 0...

Ξέρω άνθρωπο που είχε το Solstice, αδερφάκι του GT, και επειδή ζούσε Αμερική είχε μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, κάτι θετικό δεν μου είπε ποτέ...

Dasimo εσύ έχεις το πιο καινούριο - μεταχειρισμένο NC και σκεφτόσουν τρακαρισμένο GT?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

General_lee:
Εγω γιατι θυμαμαι ενα συγκριτικό μεταξυ nc και solstice σε αμερικανικη πιστα απο Ιάπωνες νομιζω,  οπου τα πηγαινε μια χαρά?

Στα υπολοιπα ηθελα να σας ρωτησω ρε παιδια σχετικα με αναλωσιμα πιστας στα nc.

Στο nb πληρωνω πες καπου 250 (?)  τα hawk hp+ και αλλα 400κατι πες βαριά τα r888. Bαζω μονο φρενο λαστιχο.

Στο s2k για αντίστοιχη αποδοση φρενου θελω 400 τακακι,  800 τα 8αρια.

Στο nc που παιζουν τα καλα τακακια πιστας και λαστιχα 17αρας?(σεμι)

jSkyline:
Ρε Δημήτρη είναι άδικο να το συγκρίνετε με NC έχουν 100άλογα διαφορά, αν το ΝC δεν χανόταν από το πλάνο τότε το MX είναι μια χαρά!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

General_lee:
Δεν κατάλαβα τι εννοείς οτι τοτε το mx ειναι μια χαρα.  Οτι το NC γ@μαει στο στριψιμο το ξερουμε.  Αμα το solstice ηταν μιατα σε στριψιμο με αυτο το μοτερ θα ηταν το απολυτο μπενσμαρκ οχι ενα ετσι κι ετσι αποτελεσμα.

Δεν ξερω βεβαια τι μοτερ φοραει το solstice και αν ειναι ιδιο με του gt,  νομιζα πως οχι.  Οι αμερικανοι νομιζω δε το κραζουν αν θυμαμαι σωστα.

Δε μας νοιαζει παντως να δουμε τι κανει με το nc αλλα γενικα αν ειναι ωραιο.  Το οτι εχει 100αλογα πανω για αρχη ειναι μεγαλο συν. Μπορει στισιμο να ειναι σούπα. Στο iracing ηταν ωραιο νομιζω. Δεν ξερω μηπως ειναι βαρυ αρκετα.

Σ2κ μεγαλη πικρα το φρενο του. Δε σταματαει ποτε. Απορω πως βγαζανε τους γυρους στην τσουκουμπα και το ρινγκ στις δοκιμες στην tv.

johnnyR1977:
ειχε καποτε ενα συγκριτικο ενα τευχος του EVO πολυ παλλια μεταξυ nc 2.0 & opel gt δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε , για το gt οτι ειχε γκαζια 5 σασμαν νομιζω αρκετα μακρυ με χαλια αισθηση ασαφες τιμονι και χαλια εσωτερικο με φθηνα πλαστικα  σε σχεση με το nc

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version