!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
panos444:
--- Quote from: selito on August 30, 2016, 11:15:22 AM ---
--- Quote from: panos444 on August 30, 2016, 11:06:17 AM ---Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις, δεν ξέρω αν έχουν γίνει στα αντίστοιχα θέματα:
1) υπάρχει μετατροπέας που να κάνει την φυσά Η9 των μεγάλων φώτων σε Η7;
2) μέσω obd μπορώ να ενεργοποίησω λειτουργίες όπως πχ στα audi με το carista; Αν ναι πιο είναι το πρόγραμμα που γίνεται; Λειτουργίες εννοώ πχ όταν στριβω να ανάβει το αντίστοιχο προβολακι ομίχλης κτλ.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
1) μπορείς να ψάξεις στο ebay, ακόμα και να μην υπάρχουν μπορείς να πάρεις 2 φύσες, μια Η7 και μια Η9 και να παντρέψεις τα καλώδια μεταξύ τους και έτσι να φτιάξεις έναν αντάπτορα.
2) Αυτό με τα προβολάκια και το στρίψιμο δεν μπορείς να το κάνεις "πειράζοντας" software μονο. θα πρέπει να κάνεις πατέντα στο τιμόνι για να παίρνει σήμα όταν στρίβεις, και αντίστοιχα να φτιάξεις τα ρεύματα.
--- End quote ---
Καταρχήν σε ευχαριστώ για τις απαντησεις!
Για το πρώτο, θα ήθελα κάτι compact δοκιμασμένο και αναρωτήθηκα μήπως έχει αλλάξει κάποιος τα Η9 που είναι "αβολος" κοννεκτορας με κάτι πιο διαδεδομένο.
Όσον αφορά το δεύτερο ήταν παράδειγμα, γιατί υπάρχουν κάποιες επιλογές ανάλογα το αυτοκίνητο που έχουν σαν "εφέ". Πάντως αυτό με τα προβολακια βόλευε πολύ σε νυχτερινή ορεινή διαδρομή. Κυρίως για το πρόγραμμα και αν υπάρχει αντίστοιχο αναρωτιομουν.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sotos:
Μπλε σκουρο ΝΑ χωρις τα καλυμματα στα ποπ απ και με 30 κιλα σκονη το μεσημερι στην.Αμαλιας...και το πρωι σχεδον στο ιδιο σημειο ενσι γκρι με μαυρες fd ζαντες.
tzitzo:
Μαύρο nc με ζάντες από rx7 και roll bar βόλτα στην παραλία Θεσσαλονίκης ξεσκέπαστο ! Πολύ όμορφο!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Thanasis_:
@spoumi πολυ στο χολαργο τριγυρνας
Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spoumi:
--- Quote from: Thanasis_ on September 05, 2016, 12:43:48 PM ---@spoumi πολυ στο χολαργο τριγυρνας
Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Τι να κάνουμε έτσι όπως τα έφερε η ζωη..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version