!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on August 29, 2016, 08:26:07 PM ---Σε ευχαριστούμε που με την απουσία σου συμβάλλεις στην εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ!
Καλές διακοπές και καλά ΒΑΝια!!! Σε αγαπάμε <3
Sent from my HTC One ME
--- End quote ---
Οι διακοπές τελείωσαν μέρες τώρα.
Sakis:
Πρέπει να πω το πόνο μου σε κάποιους που θα με καταλάβουν, δυστυχώς στο κόσμο υπάρχει μεγάλη κακία τελικά και είναι ένας από τους λόγους που δεν θα πάμε μπροστά σαν κοινωνία ποτέ.
Το μεσημέρι που γύρισα σπίτι βρήκα το μαζντάκι χαραγμένο με κλειδί σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, το χρώμα έφυγε τελείως και πλέον φαίνονται 4 τεράστιες άσπρες βαθιές χαρακιές (1 από πίσω μέχρι τη πόρτα του οδηγού, 2 στο πορτ μπαγκάζ, και μία στο μπροστά αριστερό φτερό) και το τραγικό είναι ότι το αμάξι είναι παρκαρισμένο μέσα σε πυλωτή.
Θέλω να ρίξω όσες κατάρες μου έρχονται στο μυαλό σε αυτόν που το έκανε >:- >:- >:- >:- >:- >:- γιατί νιώθω σαν να μου χαράξανε τη καρδιά από τη στιγμή που το είδα :'( :'( :'( :'(....
xaxar:
Σακη δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι,ουτε και να αλλαξεις χαρακτηρες(κωλοχαρακτηρες δηλαδη).
Το μονο που μπορεις να κανεις με τετοια κακιασμενα ατομα ειναι να τα αποφυγεις...αστους στη μιζερια τους και στη ζηλια τους.
Ισως σου προτεινει καποιο παιδι απο εδω τι πρεπει να κανεις για να το επιδιορθωσεις,ολο και καποιος θα ηταν παθων στο παρελθον.
selito:
Σάκη, υπομονή ρε φίλε, τίποτα άλλο...
Ο μόνος τρόπος να γγλυτώσεις τα "κερατιάτικα" είναι να το περάσεις μέσω ασφάλειας σαν κακόβουλη πράξη-μερική κλοπή..όταν μου το είχαν κάνει εμένα στο NC τα πλήρωσα από την τσέπη μου, σε καταλαβαίνω...
matt21:
Μπήκα να γκρινιάξω γιατί ο διπλανός στο πάρκινγκ της νέας δουλειάς με ένα Volvo με βρίσκει 2 σερί μέρες με την πόρτα του σαν να μην τρέχει τίποτα (και σε πνεύμα καλής θέλησης κρατιέμαι να τον μπινελικώσω) αλλά διαβάζοντας το Σάκη ξενέρωσα ακόμα περισσότερο :(
Υπομονή, και μακάρι να ήταν το τελευταίο περιστατικό.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version