!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (474/1071) > >>

sotos:
NC γκρι με κοκκινες μεμβρανες στα φαναρια πισω,fd μαυρες ζαντες και λοξη εξατμιση,σημερα στο Ροσινιολ διπλα μου..Σου φωναξα αλλα δεν ακουσες ποτε..

panos2171:
Πίσω από τα καθίσματα του nb, εκεί που είναι το ντεπόζιτο δηλαδή ακούγεται ένα βζζζζζζζζ; Έβγαλα την ταπετσαρία και άρχισα να το ακούω, λέω λογικό μιας και δεν υπάρχει εκείνο το αφρώδες υλικό. Την ξαναέβαλα πάλι τα ίδια. Να μην το χα δώσει σημασία τόσο καιρό;  :moutza:

RustRat:
Βζζζ συνηθως κανει η αντλια σε εκεινο το σημειο. Το οτι ακουγεται γενικα ειναι καλο, γιατι σημαινει πως δουλευει. Δεν ξερω αν οι αντλιες που κοντευουν να πεθανουν κανουν παραπανω θορυβο, ομως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

panos2171:
Nαι σίγουρα η αντλία είναι απλά δε θυμάμαι να την άκουγα πριν βγάλω την ταπετσαρία. Αλλά τι διάλο μπορεί να άλλαξε; Μάλλον δε το χα δώσει σημασία και απλά τώρα το έχω στο νού μου και μου φαίνεται πιο έντονος ο ήχος.

sotos:
Σημερα το πρωι Παγκρατι(Φιλολαου κ Εμπεδοκλεους),μαυρο εν σι με work xt7 και σχαρα αποσκευων..Οδηγος ενας τυπας 2μιση μετρα και φοβηθηκα να του μιλησω.Ειχε και επιμηκυμενο λεβιε απο οτι ειδα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version