!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Liakos:
--- Quote from: option-D on July 03, 2016, 03:30:09 PM ---Καλοκαίρι με mx5 και ανοιχτό airco είναι Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟ κυκλοφορεί στον πλανήτη Γη. :tanevramou:
--- End quote ---
5αρι με 4.1 fgr εχεις?
option-D:
6 με 3,9
panos444:
Όταν λέω γρήγορο δεν λέω να πυροβολεί ούτε να χάνει όποια καθημερινή χρηστικότητα έχει. Θα μπορούσε να έχει από μαμά ένα κομπρεσορα και να ανεβάζει πιο άνετα. Ακόμα και στα ίδια άλογα θα φαινόταν "πιο δυνατό".
Και φυσικά δεν εννοώ σε κανένα παντεταρισμενο αυτοκίνητο. Προτιμώ να δώσω παραπάνω χρήματα κατά την αγορά παρά να μου βγάλει χίλια δυο στην πορεία. Είναι γούστα αυτά και ο καθένας έχει τα δικά του.
Θα έλεγα πως λείπει η ποιότητα κύλισης στο ΜΧ5 τόσο όσο λείπει στην slk το παιχνίδι που κάνει το ΜΧ5.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
selito:
--- Quote from: panos444 on July 03, 2016, 04:49:36 PM ---Όταν λέω γρήγορο δεν λέω να πυροβολεί ούτε να χάνει όποια καθημερινή χρηστικότητα έχει. Θα μπορούσε να έχει από μαμά ένα κομπρεσορα και να ανεβάζει πιο άνετα. Ακόμα και στα ίδια άλογα θα φαινόταν "πιο δυνατό".
Και φυσικά δεν εννοώ σε κανένα παντεταρισμενο αυτοκίνητο. Προτιμώ να δώσω παραπάνω χρήματα κατά την αγορά παρά να μου βγάλει χίλια δυο στην πορεία. Είναι γούστα αυτά και ο καθένας έχει τα δικά του.
Θα έλεγα πως λείπει η ποιότητα κύλισης στο ΜΧ5 τόσο όσο λείπει στην slk το παιχνίδι που κάνει το ΜΧ5.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
έχει ανέβει level η συζητηση και δεν μπορώ να ακολουθήσω...νουμπάδες εκεί στο τζαπαν, ακου εκει ουτε εναν κομπρεσορα να μην μπορουν να βαλουν.. :punish:
Εσύ Πάνο τι θα ήθελες να έχει το NC για να ηταν VFM για τα standar σου?
Liakos:
--- Quote from: panos444 on July 03, 2016, 04:49:36 PM ---Θα μπορούσε να έχει από μαμά ένα κομπρεσορα και να ανεβάζει πιο άνετα.
--- End quote ---
Κομπρεσορα? Εν ετει 2016?
--- Quote from: panos444 on July 03, 2016, 04:49:36 PM ---Θα έλεγα πως λείπει η ποιότητα κύλισης στο ΜΧ5 τόσο όσο λείπει στην slk το παιχνίδι που κάνει το ΜΧ5.
--- End quote ---
Το εσωτερικο μου παντως τριζει αρκετα λιγοτερο απο το SLK φιλου που ειναι ιδιας χρονολογιας. :)
Βασικα το εσωτερικο μου δε τριζει καθολου. :nod:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version