!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
jSkyline:
O κανόνας λέει ότι ο πρώτος καιρός συμβίωσης με το ΜΧ είναι δύσκολος. Οι περισσότεροι δεν το σέβονται, νομίζουν ότι είναι αργό και καλοστημενο...
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
option-D:
Κλασσική περίπτωση βλάβης.
spoumi:
--- Quote from: jSkyline on July 03, 2016, 09:27:28 AM ---O κανόνας λέει ότι ο πρώτος καιρός συμβίωσης με το ΜΧ είναι δύσκολος. Οι περισσότεροι δεν το σέβονται, νομίζουν ότι είναι αργό και καλοστημενο...
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
--- End quote ---
Μα ειναι αργό κ καλοστημένο.
Προσωπικά το βρίσκω μία χαρά σβελτο.
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
panos444:
Σβελτο δεν είναι σε καμία περίπτωση εργοστασιακά. Επίσης του λείπει ή ποιότητα κύλισης των ευρωπαϊκών. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό!
spoumi:
Εντάξει άμα δεν θεωρούμε σβελτο ένα αμάξι που πιάνει τα 100 σε 8-9 δευτερόλεπτα κοροιδευομαστε. Το είπα αργό σε σύγκριση με ότι βγαίνει κ κυκλοφορεί σήμερα αλλά λόγω βάρους είναι σβελτο.
Αν κάποιος θέλει ποιότητα κύλισης γερμανικού ας πάρει γερμανικό. Το στήσιμο του αυτοκινήτου είναι κ από μαμά πολύ αξιόλογο. Όταν βελτιώνεται κιόλας πάμε σε άλλα επίπεδα.
Για μένα πάντως που το έχω 9 χρόνια και έχω κάνει 125Κ χλμ σαν καθημερινό αυτοκίνητο το βρίσκω σβελτο. Ναι σίγουρα θα μου άρεσε να χε περισσοτερη δύναμη αλλά αυτό επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν είναι ότι μου λείπει η δύναμη του στην καθημερινότητα μου.
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version