!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Mazda Ελλάδας - Η νέα αντιπροσωπία.
jSkyline:
--- Quote from: topetwrx on May 28, 2019, 12:07:29 PM ---Το RF για μένα είναι κακάσχημο και γενικά το ND σχεδιαστικά δεν με ενθουσίασε. Στα μάτια μου το πιο όμορφο με διαφορά είναι το NC.
--- End quote ---
Κοίτα να δεις είναι λίγο μακρία σου, αλλά ο @vagmann είναι πολύ καλό παιδί και κάνει πολύ καλές τιμές στα γυαλιά! :p
mononoke:
--- Quote from: luigid on May 26, 2019, 10:40:47 PM ---Κυκλοφορει στα νοτια προαστια κερασί RF με πινακιδες ΒΚΑ-xxxx το οποιο και ειναι πανεμορφο!
--- End quote ---
Είναι δημοσιογραφικό.
Manolis:
Μίλησα νωρίτερα με τον διευθυντή του καταστήματος auto one στη Γλυφάδα.Αν θυμάμαι καλά κος Σακελλαρίου.
Τον ενημέρωσα για την ύπαρξη του mymx5 και την πρόθεση μας να παρευρεθούμε με αυτοκίνητα στο event των
εγκαινίων που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στις 6 Ιουνίου.Μου είπε ότι θα μιλήσει με το τμήμα marketing και
θα με ενημερώσει το συντομότερο δυνατό.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την επόμενη Πέμπτη αργά το απόγευμα όπως ενημερώθηκα.Ότι νεώτερο έχω,θα το γράψω
εδώ.
mx5silver:
υπεροχη πρωτοβουλια! :good:
ωραιο σκηνικο για φωτο θα ηταν, στην μεση το nd και γυρω γυρω ή backgroung μχ5 από ολες τις γενιες! ;D
vagmann:
--- Quote from: mx5silver on May 28, 2019, 08:57:29 PM ---υπεροχη πρωτοβουλια! :good:
ωραιο σκηνικο για φωτο θα ηταν, στην μεση το nd και γυρω γυρω ή backgroung μχ5 από ολες τις γενιες! ;D
--- End quote ---
...μονο εξωτερικο αυτα...θα μου κανει εκπληξη αν γινει...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version