!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Mazda Ελλάδας - Η νέα αντιπροσωπία.

<< < (17/24) > >>

jSkyline:
Τα εκθέματα νομίζω είναι στο Νιαρχος αυτή τη στιγμή!

panos2171:

--- Quote from: philosopher on May 23, 2019, 09:08:15 AM ---Μια χαρά είναι οι τιμές.
H Mazda δεν ήταν ποτέ Hyundai σε κοστολόγιο. 25.κάτι είχε και το 1.8 NC, και ένα 3πλο+ πάνω το RC, τόσα χρόνια πέρασαν ούτε 10% πάνω δε βγαίνει αναλογικά με τις τιμές του NC.
Το ότι έχει επίσης αλλάξει η αγοραστική δύναμη είναι ένα ζήτημα που ίσως να έπρεπε να υπολογίσει ο καινούριος αντιπρόσωπος.
Για το 3άρι είχε ζεσταθεί ήδη το κλίμα ότι δε ταιριάζει με την ελληνική πραγματικότητα, να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

--- End quote ---

Σωστά. Έχουν αφηνιάσει στα social με τις ''υψηλές'' τιμές. Με εξαίρεση τους κινητήρες του 3 (προφανώς δεν παίρνεις 2λιτρο hatchback) τα άλλα είναι οκ. Στα 35κ του mazda 6 ο ανταγωνισμός τι καλύτερες προτάσεις έχει;

gleft:
Στην Ιαπωνία το 3 λένε θα κυκλοφορήσει και με τον 1,5. Στην Αυστρία δεν έχω ακούσει για κάτι τέτοιο ακόμα.

luigid:
Οι πληροφοριες μου λενε οτι τα εγκαινια θα γινουν στις 6 Ιουνιου.

Αυτοκινητο δεν εχει πουληθει κανενα μεχρι στιγμης και οσα κυκλοφορουν ειναι δημοσιογραφικα και αυτοκινητα εκπαιδευσης
και σεμιναριων.

Κυκλοφορει στα νοτια προαστια κερασί RF με πινακιδες ΒΚΑ-xxxx το οποιο και ειναι πανεμορφο!

Liakos:

--- Quote from: luigid on May 26, 2019, 10:40:47 PM ---Κυκλοφορει στα νοτια προαστια κερασί RF με πινακιδες ΒΚΑ-xxxx το οποιο και ειναι πανεμορφο!

--- End quote ---
Ευτυχως δεν ειμαι πλεον νοτιος. Θα γλιτωσω για λιγο ακομα το εγκεφαλικο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version