!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
steve:
Καλοτάξιδο! κάνε μια παρουσίαση ;)
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nettos:
Καλοτάξιδο! Είναι πολύ όμορφο το nd.
Όντως, μια παρουσίαση και μια σύγκριση με το nc θα είχε ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον όταν γίνει απο κάτοχο και όχι απο κάποιον που απλά έτυχε και τα οδήγησε.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vasilisnt:
--- Quote from: Liakos on June 27, 2022, 06:20:15 PM ---Δυνατός!
Καινούριο ή μτχ?
Μοτέρ? Χρώμα?
:D
--- End quote ---
καινουργιο, polymetal grey,
εντυπωσεις αφου το οδηγησω λιγο παραπανω,
καποιες πρωτες παρατηρησεις, σιγουρα δεν γερνει οσο αυτο που ειχα δοκιμασει πριν μερικους μηνες και η αναρτηση μου φαινεται επισης πιο σφιχτη απο το test car της autoone και φυσικα απο το nc οπως το ειχα αγορασει, καποια χρονια αργοτερα αλλαξα αναρτηση , στο nc πηγα σε bilstein - eibach, ηταν η μονη αλλαγη που ειχα κανει κατα τα αλλα ηταν μαμα.
το τιμονι του nd δεν εχει καλη αισθηση, ηλεκτρικο γαρ, του nc κλασεις καλυτερο, κατα τα αλλα ενω ειμαι πιο συντηρητικος στις επιλογες μου οσο αφορα το σχεδιο και δεν τρελενομουν ειδικα με την μουρη, καθε μερα που περναει νομιζω πως αρχιζω και το ερωτευομαι :D :D
vasilisnt:
ηχοσυστημα τραγικο... δεν πρεπει να εχω παρει αμαξι με χειροτερο ηχο... οχι οτι θα μεινω με τα μαμα ηχεια και καλυτερος να ηταν ο ηχος
επισης ο χωρος ειναι οριακος για μενα που ειμαι 1.83, η πλατη μου ειδικα βουλιαζει αρκετα στο καθισμα, ψαχτηκα ηδη για recaro αλλα η τιμη ειναι απαγορευτικη , δεν βλεπω να αντεχω χωρις καποια μετατροπη στη πλατη του καθισματος... ισως ξεσυνηθισα τα επισης μετρια καθισματα του nc το οποιο πουληθηκε πριν 1,5 χρονο
Liakos:
Καλορίζικο!
Έχω ένα RF στη γειτονιά σε polymetal grey. Πανέμορφο.
Αν και υποκειμενικό, αισθητικά μέσα - έξω το ND είναι για μένα το ομορφότερο MX5 όλων των εποχών.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version