!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
topetwrx:
--- Quote from: Dasimo on July 23, 2019, 10:07:17 AM ---Άσχετο με το θέμα μας....αλλά δεν καταλαβαίνω πολλές φορές γιατί υπάρχει τέτοια προκατάληψη για το NC !
--- End quote ---
Γιατί για την πλειοψηφία είναι το πιο άσχημο (για μένα το πιο όμορφο με διαφορά, αν και το μπροστινό μέρος πάσχει ελαφρώς....) και το χειρότερο οδηγικά σε εργοστασιακή μορφή ( βάση Τσουτσίγια κυρίως), χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλό.
dim-mx5:
--- Quote from: Pakos M on June 25, 2019, 10:51:15 AM ---Καλημέρα,
πέρασα και εγώ από την AutoOne για να δω από κοντά το RF αλλά δεν το είχαν, μου είπαν μάλιστα ότι το δημοσιογραφικό είχε ατύχημα :oops:
Μπήκα λοιπόν στο σοφτοπ και έπαθα πλάκα γιατί ενώ η καμπίνα είναι μικρότερη από τις προηγούμενες τα πάντα είναι έτσι όπως πρέπει σε αυτή την γενιά.
Συγκεκριμένα, τα πετάλια δεν είναι αριστερά αλλά είναι μπροστά από την θέση, η θέση είναι χαμηλή και δεν νιώθεις ότι είσαι καβάλα στο αυτοκίνητο,
το τιμόνι είναι ψηλά στο ύψος που πρέπει, και γενικά όλα είναι βελτιωμένα από χωροταξική άποψη. Τα υλικά σαφώς βελτιωμένα.
Η απόσταση από την οροφή δεν έχει βελτιωθεί, θα έλεγα είναι αντίστοιχη με τα προηγούμενα. Περιμένω το RF για να δω αν χωράω (είμαι 1,85).
Στην τιμολογιακή πολιτική τώρα, πολλές εκδόσεις ξεπερνούν το φράγμα των 20Κ και τρώνε φόρο 15Κ το οποίο είναι γελοίο.
Πρέπει να βρούνε "τρόπο" να κατεβάσουν τις χονδρικές κάτω από τα 20 για να μπορέσουν να δώσουν το RF κάτω από 30Κ αν θέλουν να πουλήσουν βέβαια.
:gl:
--- End quote ---
To εκανα βολτα εγω το δημοσιογραφικο RF τις πρωτες μερες που ανοιξαν.Με 1.85 υψος μαλλον θα εχεις θεμα.1.78 ειμαι και ακουμπαγα την οροφη, νομιζω οτι βολευει μεχρι 1.80, τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου εδωσε.
Κατα τα αλλα συμφωνω σε ολα οσα αναφερεις.Τους το ειπα ξανα και ξανα οτι πρεπει να κανουν κατι με τις τιμες του RF.
Kαταρχην θα πρεπει να φερουν εκδοση βασικη χωρις δερματινα θερμαινομενα και αυτοματο κλιματισμο.(Υπαρχει τετοια εκδοση σε καποιες χωρες πχ στο Βελγιο 26 και κατι με υφασματινα καθισματα και απλο κλιματισμο και 29 η εκδοση σαν την βασικη attraction της mazda.gr)
Το ωραιο πιο ειναι ομως..Σαν να μην φτανει που θα πρεπει να σκασεις τουλαχιστον 32,250 για την attraction εκδοση, δεν σου δινεται η δυνατοτητα να επιλεξεις χρωμα σε δερμα.Το μαυρο δερμα εμενα δεν μου αρεσε, αντιθετα βρισκω φοβερο το μπορντο-καφε.Καπου στα 300 ευρω ειναι παραπανω η επιβαρυνση σε αλλες χωρες,και φυσικα θα τα εδινα.Ελα ομως που στην attraction εκδοση δεν μπορεις να επιλεξεις χρωμα σε δερμα, και μπορεις μονο στην revolution, που ξεκιναει στα 35.400.Αυτο απο οσο εχω καταλαβει ομως δεν εξαρταται απο την Autoone αφου και σε Γερμανια που κοιταξα στο mazda.de μονο στην κορυφαια εκδοση μπορεις να επιλεξεις χρωμα σε δερμα στα 1500αρια
dim-mx5:
Επισης ηταν τραγικο το τραβηγμα του μοτερ 1.5 σε χαμηλες προς μεσαιες στροφες.Οκ δεν περιμενα να ειναι δυνατο, mx5 στην βασικη εκδοση ειναι, αλλα σε καποια ανηφορα μου θυμισε ενα polo 2003 1400αρι που εχει συγγενης μου, και δεν υπερβαλλω καθολου.
gleft:
πιστευω οτι επιβαλεται στο ΜΧ5 να βλεπεις μπροστα και να επιλεγεις τη σωστη σχεση στο κιβωτιο. ειχα δοκιμασει το 1.5 πριν παρω το δικο μου και δε μου φανηκε τρομερη η διαφορα τους (ο ηχος του 1.5 μου αρεσει περισσοτερο)
kantetom:
Με 35 άλογα στις 2.000 rpm τι περίμενες;
Ελαφρύ αμάξι είναι με εύστροφο μοτέρ και κόφτη στις 7.500. Οδήγησε το αναλόγως, και δεν εννοώ σαν turbo diesel, και θα δεις ότι μια χαρά είναι. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version