!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
simkoz:
Νομίζω μου αρέσει είναι η δικιά μου αντίδραση.
Αν δεν έχει τούρμπάκι όμως, για να κάνεις εύκολα την διαφορά σε ιπποδύναμη, μένω στο NC μου που οδηγικά το έχω φέρει τώρα σε πολύ καλό σημείο νομίζω, δλδ πολύ πιο σπορ και racy από ότι το σχεδίασε η Mazda.
Αλλιώς, γιατί όχι, 10Κ να πιάσει, 2-3 δικά μου και leasing τα υπόλοιπα το 2016.
Αλλά επειδή 99% το βλέπω να βγαίνει με naturaly aspirated καλά είμαστε εδώ που είμαστε μέχρι το 2020.
Εκτός αν Αλφα...
Vrondos:
... η Alfa παρεμπιπτόντως δεν έχω ακούσει πότε σχεδιάζει την παρουσίαση...
Gas21:
Με τα μισά απο τα εξτρα λεφτα που θα δινες για να παρεις το ND , τουρμπίζεις το NC και κρατας τα υπόλοιπα για καβατζα! >:-
kostas_jp120:
--- Quote from: Gas21 on September 05, 2014, 12:09:47 PM ---Με τα μισά απο τα εξτρα λεφτα που θα δινες για να παρεις το ND , τουρμπίζεις το NC και κρατας τα υπόλοιπα για καβατζα! >:-
--- End quote ---
+1
kantetom:
--- Quote from: Vrondos on September 05, 2014, 11:22:08 AM ---... η Alfa παρεμπιπτόντως δεν έχω ακούσει πότε σχεδιάζει την παρουσίαση...
--- End quote ---
Γράφετε από χτες ρε παιδιά για το ποτέ και πως θα βγει το alfa romeo mx-5... αλλά η alfa δεν σχεδιάζει να το βγάλει στην παραγωγή γιατί η καινούργια στατηγική του marchionne είναι να την ανεβάσει κατηγορία και να την φέρει πιο κοντά στην maserati.
Έτσι το σήμα του ιταλικού mx-5 θα είναι ή fiat ή abarth.
Η fiat από την άλλη όντως δεν έχει σχεδιάσει καμία παρουσίαση ακόμα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version