!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (170/180) > >>

Pakos M:
Το αυτοκίνητο είναι χαμηλό, η θέση οδήγησης όμως δεν είναι. Δοκίμασε να μπεις σε CRX, S2K, Z4, IS200, και θα καταλάβεις τι εννοούν όσοι γκρινιάζουν. Ακόμα καλύτερα δοκίμασε το ND.

philosopher:

--- Quote from: Pakos M on June 25, 2019, 03:17:30 PM ---Το αυτοκίνητο είναι χαμηλό, η θέση οδήγησης όμως δεν είναι. Δοκίμασε να μπεις σε CRX, S2K, Z4, IS200, και θα καταλάβεις τι εννοούν όσοι γκρινιάζουν. Ακόμα καλύτερα δοκίμασε το ND.

--- End quote ---

Εντάξει έχει το Z4 και το IS200 χαμηλότερη θέση οδήγησης από το NC?
Εντωμεταξύ όταν είχα κάστει σε Sparco τέρμα κάτω με βάσεις Sparco, δεν έβλεπα καν να οδηγήσω και με έπιασε νευρικό γέλιο. Για την ιστορία είμαι 1.78 και η θέση του NC μου φαίνεται ιδανική, τόσο όσο.
Του ND ήταν ελάχιστα χαμηλότερη  αλλά με πολύ πιο κλειστοφοβικό εσωτερικό. Ο διάκοσμος όμως ήταν πολύ καλύτερος και ένιωθες ότι είσαι σε σύγχρονο αυτοκίνητο.

HarryB:
Το εσωτερικο του ND, ειδικα με τα Recaro ειναι επος. Ειμαι κοντος (1.73) και δεν εχω κανενα θεμα και στο NB, αλλα το ND μου φανηκε ακομα πιο ευρυχωρο. Κυριως θυμαμαι ομως ποσο "σωστα" μου πεφταν ολα τα χειριστηρια (και φυσικα τις καθισματαρες). Εκει που χανει ειναι σε λοιπους χωρους, καθ' οτι του λειπει το ντουλαπακι συνοδηγου, ενω κ το πορτ μπαγκαζ μου εμοιασε μικροτερο κ απο του ΝΒ. Επισης πρεπει να μαι ο μονος που προτιμα το soft top... :P

Alex:

--- Quote from: HarryB on June 25, 2019, 05:00:03 PM ---Το εσωτερικο του ND, ειδικα με τα Recaro ειναι επος. Ειμαι κοντος (1.73) και δεν εχω κανενα θεμα και στο NB, αλλα το ND μου φανηκε ακομα πιο ευρυχωρο. Κυριως θυμαμαι ομως ποσο "σωστα" μου πεφταν ολα τα χειριστηρια (και φυσικα τις καθισματαρες). Εκει που χανει ειναι σε λοιπους χωρους, καθ' οτι του λειπει το ντουλαπακι συνοδηγου, ενω κ το πορτ μπαγκαζ μου εμοιασε μικροτερο κ απο του ΝΒ. Επισης πρεπει να μαι ο μονος που προτιμα το soft top...

--- End quote ---
Το RF δεν βλέπεται, ούτε με τα δικά μου μάτια :)

Sent from my Nokia 3310

Liakos:

--- Quote from: HarryB on June 25, 2019, 05:00:03 PM ---Επισης πρεπει να μαι ο μονος που προτιμα το soft top... :P

--- End quote ---

Πανεμορφο το RF, αλλα ΑΝ ημουν σε φαση αγορας θα προτιμουσα το Soft Top. Δε ξερω, αυτο φαινεται σωστο στο ματι μου. :????:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version