!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (169/180) > >>

jSkyline:
Αυτό το "γέρνει" είναι το πρώτο που καταλαβαίνει κάποιος που έχει οδηγήσει οποιαδήποτε άλλη γενιά ΜΧ!

Κιβώτιο σου άρεσε ?

Jhngeorgas:

--- Quote from: jSkyline on June 22, 2019, 06:05:13 PM ---Αυτό το "γέρνει" είναι το πρώτο που καταλαβαίνει κάποιος που έχει οδηγήσει οποιαδήποτε άλλη γενιά ΜΧ!

Κιβώτιο σου άρεσε ?

--- End quote ---

Υπήρχε  μια ασάφια στις αλλαγές, μου φάνηκε λίγο μαλακό, αλλά όλες οι αλλαγές ακομα κ στις 7κ στροφές μπαίνανε έυκολα. Καμία σχέση πάντος σε αίσθηση μου του nc. 

jSkyline:

--- Quote from: Jhngeorgas on June 22, 2019, 06:33:55 PM ---Υπήρχε  μια ασάφια στις αλλαγές, μου φάνηκε λίγο μαλακό, αλλά όλες οι αλλαγές ακομα κ στις 7κ στροφές μπαίνανε έυκολα. Καμία σχέση πάντος σε αίσθηση μου του nc. 

--- End quote ---

Μου έκανε εντύπωση που δεν το ανέφερες ;) Για μένα ήταν το μεγαλύτερο αρνητικό στο αμάξι. Ίσως και το μοναδικό που δεν διορθώνεται! Κάποια στιγμή θα οδηγήσω πιστεύω και κάποιο 2λιτρο μήπως εκεί είναι καλύτερα τα πράγματα. Έχω σχεδόν ξεχάσει πως ηταν το ND, αφού πέρασαν 2+ χρόνια αλλά κιβώτιο και κλίσεις αμαξώματος δεν ξεχνιούνται!

Pakos M:
Καλημέρα,
πέρασα και εγώ από την AutoOne για να δω από κοντά το RF αλλά δεν το είχαν, μου είπαν μάλιστα ότι το δημοσιογραφικό είχε ατύχημα  :oops:
Μπήκα λοιπόν στο σοφτοπ και έπαθα πλάκα γιατί ενώ η καμπίνα είναι μικρότερη από τις προηγούμενες τα πάντα είναι έτσι όπως πρέπει σε αυτή την γενιά.
Συγκεκριμένα, τα πετάλια δεν είναι αριστερά αλλά είναι μπροστά από την θέση, η θέση είναι χαμηλή και δεν νιώθεις ότι είσαι καβάλα στο αυτοκίνητο,
το τιμόνι είναι ψηλά στο ύψος που πρέπει, και γενικά όλα είναι βελτιωμένα από χωροταξική άποψη. Τα υλικά σαφώς βελτιωμένα.
Η απόσταση από την οροφή δεν έχει βελτιωθεί, θα έλεγα είναι αντίστοιχη με τα προηγούμενα. Περιμένω το RF για να δω αν χωράω (είμαι 1,85).

Στην τιμολογιακή πολιτική τώρα, πολλές εκδόσεις ξεπερνούν το φράγμα των 20Κ και τρώνε φόρο 15Κ το οποίο είναι γελοίο.
Πρέπει να βρούνε "τρόπο" να κατεβάσουν τις χονδρικές κάτω από τα 20 για να μπορέσουν να δώσουν το RF κάτω από 30Κ αν θέλουν να πουλήσουν βέβαια.
 :gl:

topetwrx:
Μου φαίνεται περίεργο που λέτε παιδιά ότι το ND επιτέλους έχει χαμηλή θέση οδήγησης και δεν κάθεσαι επάνω, προφανώς σε σχέση με όλες τις προηγούμενες γενιές! Θα διαβάζει κανείς και θα νομίζει ότι τα προηγούμενα ΜΧ ήταν νταλίκες! Όλα τα ΜΧ έχουν πραγματικά χαμηλή θέση οδήγησης! Πόσο πιο χαμηλή έχει το ΝD μου είναι δύσκολο να καταλάβω! Άλλο να πούμε ότι έχει ακόμη πιο χαμηλή θέση οδήγησης και άλλο ότι επιτέλους έχει χαμηλή θέση οδήγησης!

Ούτε και τα πεντάλ νοιώθω να είναι έκκεντρα! Έχετε μπει σε παλιό Ιταλικό αυτοκίνητο να δείτε τι σημαίνει έκκεντρα πεντάλ;

Τα παραπάνω τα γράφω γιατί όποιος διαβάζει που δεν έχει ΜΧ θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version