!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
selito:
--- Quote from: luigid on February 02, 2017, 12:27:04 PM ---
--- Quote from: kostasmito on February 02, 2017, 12:04:17 PM ---159,60€ είναι τα τέλη του Mini cooper s και 440,00€ ο φόρος πολυτελείας. Σύνολο 599,60€, πολλά, αλλά όχι τραγικά πολλά.
Εμείς τι να λέμε :'( :'( :'(
--- End quote ---
Τι μου θυμισες Κωστα!
Κατσε να κλαψω και εγω στο πλαι σου! :'( :'( :'(
--- End quote ---
Κορίτσια σε λίγο καιρό δεν θα έχετε Φ.Π. οπότε στα ίδια θα είστε, dont worry be happy καλε, γιουχου
mechanic:
Καλησπερα παιδια,
μετα απο λιγο ψαξιμο απαγοητευθηκα καθως δεν μπορεσα να βρω συνδιασμο καλης καταστασης αυτοκινητου + σοβαρου ιδιοκτητη
(χωρις μαλιστα να εχω οριο στο ποσα θα δωσω)
Οποτε πηρα την αποφαση να παω για ND...
Μηπως εχει αγορασει κανεις ND να μου πει πρωτες εντυπωσεις ή αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?
gianic:
Δεν εχουν βγει καλα αυτα. Δεν βλεπω να κυκλοφορανε και πολυ.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
LetThingsDrift:
Εμένα το αγόρασε ένας φίλος μου και το πούλησε κατευθείαν...Δεν ήταν Miata αυτό λέει...Vag ήταν...Δεν τον ξέρετε είναι από το χωριό...
Sent from my iPhone using Tapatalk
philosopher:
--- Quote from: mechanic on April 12, 2017, 04:42:11 PM ---Καλησπερα παιδια,
μετα απο λιγο ψαξιμο απαγοητευθηκα καθως δεν μπορεσα να βρω συνδιασμο καλης καταστασης αυτοκινητου + σοβαρου ιδιοκτητη
(χωρις μαλιστα να εχω οριο στο ποσα θα δωσω)
Οποτε πηρα την αποφαση να παω για ND...
Μηπως εχει αγορασει κανεις ND να μου πει πρωτες εντυπωσεις ή αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?
--- End quote ---
Γενικώς δε νομίζω κανείς από εδώ να έχει αγοράσει ND ακόμα για να έχει εμπεριστατωμένη άποψη, καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στα reviews και συγκριτικά που έχουν γίνει online και είναι και μπόλικα. Επίσης η ελληνική αγορά είναι σχετικά φτωχή σε επιλογές πλέον και τα σωστά αυτοκίνητα είναι λίγα και προφανώς "ακριβά".
Άσχετο αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί σε τρολάρουν τόσο πολύ, υποθέτω κάτι έχω χάσει...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version