!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (156/180) > >>

Manolis:
Αν υπήρχε αντιπροσωπεία,θα είχαν γίνει πωλήσεις.Σε καμία περίπτωση φυσικά με ότι έγινε στις τρεις πρώτες γενιές,αλλά
που και που θα βλέπαμε κανένα στο δρόμο.Το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για τα υπόλοιπα νέα και άκρως
ενδιαφέροντα μοντέλα της φίρμας.

Αλήθεια κάνα νέο υπάρχει?Αυτά που ακουγόντουσαν για Σφακιανάκη ήταν τελικά παπάτζες?

jSkyline:
Κοίτα να δεις πωλήσεις το ΜΧ δεν ξέρω. Το CX3 & 5 θα πουλούσε σίγουρα.

Πάντως η αγορά είναι περίεργη. Πες μου γιατί πουλάνε τόσο τα mini Cooper S αν και είναι 2λίτρα?!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

selito:

--- Quote from: jSkyline on February 02, 2017, 12:48:44 AM ---Κοίτα να δεις πωλήσεις το ΜΧ δεν ξέρω. Το CX3 & 5 θα πουλούσε σίγουρα.

Πάντως η αγορά είναι περίεργη. Πες μου γιατί πουλάνε τόσο τα mini Cooper S αν και είναι 2λίτρα?!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---

Γιατί πολλοί προτιμούν να έχουν το κεφάλι τους ήρεμο και να έχουν mini cooper αντί να έχουν μουρμούρα από το έτερον ήμισυ  :exaclty: :llol:

kostasmito:
159,60€ είναι τα τέλη του Mini cooper s και 440,00€ ο φόρος πολυτελείας. Σύνολο 599,60€, πολλά, αλλά όχι τραγικά πολλά.
Εμείς τι να λέμε :'( :'( :'(

luigid:

--- Quote from: kostasmito on February 02, 2017, 12:04:17 PM ---159,60€ είναι τα τέλη του Mini cooper s και 440,00€ ο φόρος πολυτελείας. Σύνολο 599,60€, πολλά, αλλά όχι τραγικά πολλά.
Εμείς τι να λέμε :'( :'( :'(

--- End quote ---

Τι μου θυμισες Κωστα!

Κατσε να κλαψω και εγω στο πλαι σου! :'( :'( :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version