!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
jSkyline:
Γενικά εγώ είμαι λάτρης του Targa και Τ-Top αμαξώματος γιατί μου δίνει και μια αισθηση ασφαλειας, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο αμάξωμα του MX5 εχει κάποιου είδους ενίσχυση στο ανώτερο σήμειο της οροφής, αλλά στα περισσότερα του είδους στην ανατροπή είσαι απολύτως καλυμμένος.
Πάντως οτιδήποτε σε targa το θεωρώ πανέμορφο, απο το ταπεινό με 100ΝΧ μεχρι το e-lis-aki και την υπέροχη καινούργια 911. Τώρα που το σκέφτομαι δεν μου αρέσουν και πολύ τα κάμπριο! :D
Sakis:
Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα για δουλειά στη Λισαβόνα, επειδή είχα και λίγο ελεύθερο χρόνο επισκέφτηκα την αντιπροσωπεία της Mazda να χαζέψω από κοντά το περιβόητο ND :D :D.
Μπορώ να πω ότι από κοντά είναι πανέμορφο, έχει πολύ επιθετικά χαρακτηριστικά, εσωτερικά που κάθισα μου έδωσε την εντύπωση ενός πιο καινούριου μοντέλου, είναι γεμάτο καμπύλες και πιο άνετο ενώ το design του σε παραπέμπει σε αυτοκίνητο νέας γενιάς (ένιωσα ότι το NC μου πλέον είναι τελείως παλαιομοδίτικο). Γενικά εντυπωσιάστηκα και η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα :'( :'(.
Για άλλη μια φορά οι Ιάπωνες ζωγράφισαν :yeah:. Όποιος το κυκλοφορήσει πρώτος στην Ελλάδα θα τραβήξει σίγουρα πολλά βλέμματα. Για μένα είναι το πιο όμορφο ΜΧ5 μοντέλο που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.
Μπορώ να πω ότι όσοι το θεωρούν άσχημο ή ότι έχασε το ΜΧ5 το χαρακτήρα του, θα αλλάξουν γνώμη αν το δούνε από κοντά.
RustRat:
Κυκλοφορουν ηδη στην Ελλαδα 2-3.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sakis:
--- Quote from: RustRat on November 23, 2016, 02:33:52 PM ---Κυκλοφορουν ηδη στην Ελλαδα 2-3.
--- End quote ---
Τυχεροί αυτοί οι 2-3
Dasimo:
Έχω την αίσθηση ότι το φιατ είναι πιο κοντά στην εξέλιξη του Nc ως προς την φυσική του εξέλιξη. Θα έλεγα το νέο nd generation leap
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version