!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (147/180) > >>

tranos07:
δεν είπα ποτέ πως δεν μ αρέσουν τα targa συμφωνώ κ επαυξάνω πως ειναι όνειρο  ;D

mx5mk1:
Προσωπικα θα ηθελα ολα τα mx5 να ηταν targa  με το αφαιρουμενο κομματι της οροφης να αποθηκευεται πισω απο τα εμπρος καθισματα..
Οι λογοι για τους οποιους  θα επρεπε να γινεται αυτο ειναι πολλοι (απουσια αεροδυναμικων θορυβων απο το πανι των cabrio (αλλά και απο τα φαρδια window seals), καλυτερη αεροδυναμικη/καταναλωση, μεγαλυτερη στρεπτικη ακαμψια/συμπεριφορα σε γρηγορη οδηγηση, να μη μπορει ο καθε πικραμενος να σκιζει την κουκουλα, ασυγκριτα ασφαλεστερο σε περιπτωση ανατροπης ή πλευρικο χτυπημα απο ψηλοτερο αυτοκινητο που σχεδον ολα ειναι ψηλοτερα απο mx5).

Ουσιαστικα θα υπηρχε η ησυχια κλειστου αυτοκινητου σε ταξιδι, θερμομονωση και προστασια απο την υγρασια (σπανια καποιο mx5 δεν εχει καθολου σκουριες στο εσωτερικο του), λιγοτερα εξοδα σε ακριβα λαστιχα παραθυρων και γενικα συντηρηση/αντικατασταση κουκουλας κλπ. Βασικα δεν θα υπηρχε η αναγκη για drain holes που περνουν μεσα απο το εσωτερικο του αυτοκινητου.Επισης το πανι των cabrio "μπαινει" στο πλυσιμο με το χρονο- χαρακτηριστικο σημειο πανω απο τις πορτες.

Τα πλεονεκτηματα ειναι μεγαλα.
Αισθητικα τωρα ειναι θεμα γουστου αλλά εμενα παντα μου αρεσαν τα targa οχηματα..

Υ.Γ πιτσιρικάς ισως να προτιμουσα το mx5 cabrio, τωρα στα 27 μου θα προτιμουσα να ειναι targa!

RustRat:
Μα η ολη φιλοσοφια του μχ5 ειναι αυτη του διθεσιου roadster. Αν ηταν ταργκα, θα ηταν κατι αλλο.

Υ.Γ.: οταν λες "πισω απο τα εμπρος καθισματα", εννοεις οτι εχεις και πισω; :Ρ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dasimo:
Πάντως εγώ στα 41 μου θέλω το MX5 cabrio soft. Νομίζω ότι αυτή είναι και η ουσία. Έτσι το θυμάμαι να ανεβαίνει την Τσουντα στα Πατησια που ήταν οι εγκατάστασεις της ΕΛΜΑ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

johnnyR1977:
Πολυ ωραιο το RF , συνδιαζει την πρακτικοτητα της σκληρης οροφης με την ομορφια κατι που δεν εκανε με το NC RC,

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version