!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (127/180) > >>

jSkyline:

--- Quote from: Dasimo on March 23, 2016, 10:43:07 AM ---Το MX-5 όμως είναι ένα roadster, αυτό δεν είναι .

--- End quote ---
Πάμε λίγο να αναλύσουμε τον όρο roadster...by wiki

--- Quote ---A roadster, sometimes referred to as a spider or spyder, is an open two-seat car with emphasis on sporting appearance or character. Initially an American term for a two-seat car with no weather protection, usage has spread internationally and has evolved to include two-seat convertibles.

The roadster is also a style of racing car driven in United States Auto Club (USAC) Championship Racing, including the Indianapolis 500, in the 1950s and 1960s. This type of racing car was superseded by mid-engined cars.
--- End quote ---

Άρα η και αυτό είναι roadster η γενικά το ΜΧ5 δεν είναι roadster, μιας και δεν είναι και κεντρομηχανο! Αρα πάμε να μιλήσουμε για MR2 και Boxster που ειναι πραγματικά roadster!

nmwisima:

--- Quote from: Dasimo on March 23, 2016, 10:43:07 AM ---Το MX-5 όμως είναι ένα roadster, αυτό δεν είναι . Άρα είναι συμπληρωματικό στην γκάμα και όχι αντικαταστάτης. Για εμένα πανέμορφος ανταγωνιστής του GT-86 και του BRZ αλλά όχι MX-5.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

--- End quote ---

Αντικαταστάτης τίνος; Του καινούριου μοντέλου που μόλις βγήκε;

Τα έχεις μπερδέψει κάπως, όπως και πολλοί άλλωστε.

ΜΧ5 είναι (θες δε θες), Roadster δεν είναι.

Για όποιον θέλει Roadster βγαίνει η κλασική έκδοση.

Και μένα μ' αρέσουν τα ανακλινόμενα φώτα. Δε λέω ότι όποιο δεν έχει ανακλινόμενα φώτα δεν ειναι ΜΧ5.
Ο κόσμος προχωρά, χωρίς να μας ρωτά... ;)

NiTse:
Επιτέλους το τέλειο Mx5. Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ μου φαίνεται.

mx5mk1:
Σταματησε να ειναι mx5 roadster οταν βγαλανε το στρογγυλο φλας απο το φτερο..   :llol:

πως τολμησαν? ???   

:excited:

Dasimo:
Σίγουρα είναι πανέμορφο και σίγουρα θα μπει στην λίστα μου για αγορά όταν με το καλό έρθει και με αυτόν τον τρόπο θα βγουν τα Gt86 και BRZ. Λογικά θα είναι και φθηνότερο. Αυτο όμως που εγώ λέω είναι ότι το convenience δεν ήταν ποτέ χαρακτηριστικό του mx5

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version