!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
Gas21:
Ο κώλος ειναι ασχημος πάντως και δε με τρέλανε γενικά το Γερμανο-ιταλικο του στυλ μια και δε θυμιζει ΜΧ5 πια.
Βεβαια με ενα χαμηλωματακι κατι γινεται . :P
Vrondos:
:D
ωραίο χρώμα αυτό παρεμπιπτόντως.
ROBIN:
Το αν ειναι ομορφο ή ασχημο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Οπως ολα τα αμαξια εχει τα καλα του και τα κακα του. Αυτο που σιγουρα με χαλαει εμενα ειναι οτι σε ολους θυμιζει κατι απο ενα αλλο αυτοκινητο. Το mx μεχρι σημερα ξεχωριζε για τη μοναδικοτητα του και αυτο το εκανε ξεχωριστο για ολους μας. Μη μου πει καποιος οτι ο κωλος δεν εναι σχεδον ιδιος με Mito οπως και η κονσολα με τον κλιματισμο... :tanevramou: Αλλα αυτα εχουν οι συνεργασιες. Απο κει και περα σιγουρα θα ειναι ενα καλυτερο αμαξι απο το nc, αλοιμονο, αυτο ελειπε ,το οποιο το θεωρω δεδομενο για καινουριο μοντελο.
kostas_jp120:
--- Quote from: ROBIN on September 04, 2014, 03:53:42 PM ---Το αν ειναι ομορφο ή ασχημο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Οπως ολα τα αμαξια εχει τα καλα του και τα κακα του. Αυτο που σιγουρα με χαλαει εμενα ειναι οτι σε ολους θυμιζει κατι απο ενα αλλο αυτοκινητο. Το mx μεχρι σημερα ξεχωριζε για τη μοναδικοτητα του και αυτο το εκανε ξεχωριστο για ολους μας. Μη μου πει καποιος οτι ο κωλος δεν εναι σχεδον ιδιος με Mito οπως και η κονσολα με τον κλιματισμο... :tanevramou: Αλλα αυτα εχουν οι συνεργασιες. Απο κει και περα σιγουρα θα ειναι ενα καλυτερο αμαξι απο το nc, αλοιμονο, αυτο ελειπε ,το οποιο το θεωρω δεδομενο για καινουριο μοντελο.
--- End quote ---
+1 και εμένα Alfa 100% μου θυμίζουν τα πίσω φώτα, το χρήμα (για τα λίγα αυτοκίνητα που θα πουληθούν) μάλλον στην Ελλάδα θα το μαζέψει η FIAT με τον 1750TB ... και με το 1400αρι που βγάζει 170 άλογα αν δε κάνω λάθος - έχοντας πίσω της την παράδοση της Spider και ανάλογα φανατικό κοινό. Αν του βάλει δε και το διπλού συμπλέκτη TCT δεν θα έχει αντίπαλο στην Ελλάδα vs MX5 ND.
Vrondos:
--- Quote from: kostas_jp120 on September 04, 2014, 04:14:42 PM ---
--- Quote from: ROBIN on September 04, 2014, 03:53:42 PM ---Το αν ειναι ομορφο ή ασχημο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Οπως ολα τα αμαξια εχει τα καλα του και τα κακα του. Αυτο που σιγουρα με χαλαει εμενα ειναι οτι σε ολους θυμιζει κατι απο ενα αλλο αυτοκινητο. Το mx μεχρι σημερα ξεχωριζε για τη μοναδικοτητα του και αυτο το εκανε ξεχωριστο για ολους μας. Μη μου πει καποιος οτι ο κωλος δεν εναι σχεδον ιδιος με Mito οπως και η κονσολα με τον κλιματισμο... :tanevramou: Αλλα αυτα εχουν οι συνεργασιες. Απο κει και περα σιγουρα θα ειναι ενα καλυτερο αμαξι απο το nc, αλοιμονο, αυτο ελειπε ,το οποιο το θεωρω δεδομενο για καινουριο μοντελο.
--- End quote ---
+1 και εμένα Alfa 100% μου θυμίζουν τα πίσω φώτα, το χρήμα (για τα λίγα αυτοκίνητα που θα πουληθούν) μάλλον στην Ελλάδα θα το μαζέψει η FIAT με τον 1750TB ... και με το 1400αρι που βγάζει 170 άλογα αν δε κάνω λάθος - έχοντας πίσω της την παράδοση της Spider και ανάλογα φανατικό κοινό. Αν του βάλει δε και το διπλού συμπλέκτη TCT δεν θα έχει αντίπαλο στην Ελλάδα vs MX5 ND.
--- End quote ---
Sad but true . . .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version