!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
georgep800:
--- Quote from: sebastian on November 11, 2015, 01:16:20 AM ---Κωστα, παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο ή πιο νεο, κι εσυ εχεις φτιαξει ηδη ενα mx5 που για πολλους ειναι ονειρο, γνωμη μου, να το χαρεις οσο γινεται γιατι η αλλη οδος του υπερκαταναλωτισμου δεν εχει τελος... :good:
--- End quote ---
Είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος οι λόγοι που θέλει να μεταβεί μελλοντικά σε άλλο μοντέλο είναι διαφορετικοί. Και πιο συγκεκριμένα ο πλουσιότερος ηλεκτρονικός εξοπλισμός που τότε θα έχει γίνει βασικός στα μοντέλα και θα έχει και ESP! Συνεπώς θα έχει την δικαιολογία "αφού δεν βγαίνει έκδοση χωρίς αυτό".
ΥΓ. Ο λόγος που το Caterham ΔΕΝ έχει ESP είναι προφανώς γιατί προορίζεται για άλλη δουλειά συγκριτικά με ένα DD car... ;)
kostas_jp120:
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :llol:
Το Cat έχει άλλη φιλοσοφία - να είναι όσο πιο απλό γίνεται μηχανολογικά που να μπορείς να το συναρμολογήσεις στο γκαράζ σου αλλά και να συντηρήσεις ακόμα και μόνος σου, αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ηλεκτρονικά κοκοψίνια... ε και το να είναι 100% drivers car στην πιο απλή και ελαφριά μορφή του (2ος λόγος)
kacey:
τα οποια δεν εχουν καμμια σχεση με το μιατα και τη χρηση του, οπως επισης με τα "εγω οδηγαω ετσι", "εγω το χρησιμοποιω ετσι (αλλα στο δρομο)" κλπ κλπ, και αυτα ειναι ο λογος που το αστειο ηταν αποτυχημενο. Εξ'ου και η φωτο στην απαντηση μου.
georgep800:
--- Quote from: kostas_jp120 on November 11, 2015, 01:45:03 AM ---Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :llol:
Το Cat έχει άλλη φιλοσοφία - να είναι όσο πιο απλό γίνεται μηχανολογικά που να μπορείς να το συναρμολογήσεις στο γκαράζ σου αλλά και να συντηρήσεις ακόμα και μόνος σου, αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ηλεκτρονικά κοκοψίνια... ε και το να είναι 100% drivers car στην πιο απλή και ελαφριά μορφή του (2ος λόγος)
--- End quote ---
Μια χαρά είναι το γράμμα που διαβάζω καθώς δεν χάνομαι στις λεπτομέρειες... ;D Παίρνοντας ένα Cat θα το κάνεις τι άλλο απο track toy όπως αναφέρεις? Δηλαδή θα το κυκλοφορείς που αλλού πέρα απο, ιδανικές, ελεγχόμενες και προβλέψιμες συνθήκες που σου προσφέρει μια πίστα;
kostas_jp120:
Είπαμε για Track Toy και μόνο, όπως έφτασε τελικά να γίνει και το MX5 ... και όταν βαρεθώ, θα πουλήσω τον Rotrex στον Μάρκο :girlie: και θα πάρω ND 1.5 για να βολτάρω ξεσκέπαστος ... για να γυρίσουμε και πίσω στο topic
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version