!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
Basilmx5:
--- Quote from: Liakos on September 04, 2014, 10:55:26 AM ---Μουτρο που θυμιζει NCFL και GT86. Κωλος που εχει ιταλικες επιρροες. Γερμανικο εσωτερικο.
Θα περιμενω να δω & αλλες φωτογραφιες & σιγουρα θα αποκτησω αποψη οταν (αν) το δω απο κοντα.
Σιγουρα παντως ειναι πολυ ενδιαφερον. :nod:
Που βρισκουμε τωρα τριακοντα χιλιαρικα... ::-
--- End quote ---
Συμφωνω θεει και αλλες εικονες εικονες για να το συνηθισει το ματι... ειναι ομορφο αρκετα, αλλα (δε ξερω) μου φαινεται οτι εχει λιγο απο αλλα αμαξια με αποτελεσμα, νομιζω δεν δειχνει τη δικη του προσωπικοτητα, τουλαχιστον απο μπροστα μου φαινεται καπως....
Οι πρωτες 2 εικονες του τοπικ μου αρεσανε πολυ... στο βιντεο απο την εκθεση, και στην φωτογραφια απο μπροστα, μπερδευτηκα λιγο..
Νομιζω πως δε μοιαζει με καμια απτις προηγουμενες γενιες...
Konstantinos:
Επίσης, μικρότερα φρένα (έτσι φαίνονται τουλάχιστον) και 195/50/16 λάστιχο...Το κεντρικό στροφόμετρο όμως είναι χάρμα οφθαλμών
nmwisima:
--- Quote from: Vrondos on September 04, 2014, 12:52:23 PM ---Επίσης, σε μία φωτογραφία, μου φαίνεται πως βλέπω δύο φώτα στο πίσω μέρος λίγο πάνω από την εξάτμιση.
http://www.autoblog.com/photos/2016-mazda-mx-5-miata-reveal/full/#photo-2900120/
... αλλά αν είναι όντώς φώτα, δεν καταλαβαίνω το λόγο για να είμαι ειλικρινής.
--- End quote ---
Το ένα ειναι το φως ομίχλης και το άλλο η όπισθεν. :exaclty:
Vrondos:
Σωστός για το ομίχλης, αλλά όπισθεν φαίνεται να έχει ούτως ή άλλως δίπλα στων φρένων.
xenos:
Εγώ είμαι σε αυτούς που δεν τρελάθηκαν. Το μπροστά περίεργο, σε λίγο καιρό θα τρώγεται. Το πίσω μέρος απαίσιο. Το εσωτερικό καλό αλλά τπτ τρομερά ριζοσπαστικό σε σχέση με το προηγούμενο. Μοτέρ.... θα δείξει αλλά αυτό και αν δεν θα παίρνει τπτ. Από αντιπροσωπεία προς το παρόν είμαστε οφφ, οπότε γενικά προς το fail το βλέπω για Ελλάδα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version