!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (87/180) > >>

Vidias:
μωρε το ξερω και το δεχομαι...

απλα πιστευω οτι εχει ξεφυγει πολυ σχεδιαστικα,στο εσωτερικο.

αν συνδυαζει και την ανθεκτικοτητα μαζι με την εμφανιση στα πλαστικα,ειναι απαιχτο.

εξωτερικα τωρα,περαν οτι το φεραν σε μεγεθος σε διαστασεις nb (πραγμα που μου αρεσει),σχεδιαστικα ειδικα πισω,χωραιε πολυ συζητηση.

selito:
Προσωπικά το εσωτερικό μου αρέσει αρκετά, αν όντως συνδιάζει την ανθεκτικότητα στα πλαστικά μαζί με αυτή την εμφάνιση είναι όντως άπαιχτο, αν εξαιρέσεις την οθόνη+ροδέλα BMW_style....τόσες καινοτομίες έχουν κάνει στην ιστορία οι Ιάπωνες, δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι δικό τους?  :punish:

Εξωτερικά, όντως, παίρνει πολλή συζήτηση το θέμα..

VasmaV:
εμένα μ αρέσει πάντως μέσα έξω
Δεν ξέρω αν θα άλλαζα το NC μου (είναι και οι καιροί δύσκολοι), αλλά αν έψαχνα την αγορά τώρα για καινούργιο roadster, δεν νομίζω να πήγαινα πουθενά αλλού

tzo:

--- Quote from: Skyggedans on June 11, 2015, 11:37:50 AM ---
 Όσο λιτό πρέπει.
 Μόνο η οθόνη του ICE δείχνει παράταιρη εκεί πάνω.

--- End quote ---
Συμφωνώ απόλυτα, η οθόνη εκεί πάνω (όπως στις GLA,CLA..) είναι κάπως ''out of the blue'' σαν να έχει μπει aftermarket, αλλά περί ορέξεως....
Kατά τα λοιπά, έχω δηλώσει ήδη λάτρης του εσωτερικού του.

kostasmito:
Το βαμμένο πάνελ στις πόρτες κάτι μου λέει ότι είναι πλαστικό, άρα σε ένα χρόνο θα είναι γεμάτο γρατζουνιές. Επίσης δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πολλά χρωμέ κομμάτια...τα οποία και αυτά πιστεύω οτι είναι πλαστικά. Για την οθόνη δεν σχολιάζω καν.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version