!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (76/180) > >>

Reverant:

--- Quote from: nmwisima on March 29, 2015, 02:07:36 AM ---
--- Quote from: ROBIN on March 28, 2015, 04:45:21 PM ---Καλα το γεγονος οτι εχουν και το cactus στα υποψήφια, ασχολιαστο... :moutza:

--- End quote ---

Γούστα είναι αυτά βέβαια. Το Cactus γ@μεί  :good:

--- End quote ---

Μέχρι τα 4 πρώτα χρόνια καλό είναι. Μετά κόβεται αυτόματα σε 2 ή περισσότερα τεμάχια, όπως όλα τα Citroen (παθών).

jSkyline:

--- Quote from: Reverant on March 29, 2015, 12:33:12 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 29, 2015, 02:07:36 AM ---
--- Quote from: ROBIN on March 28, 2015, 04:45:21 PM ---Καλα το γεγονος οτι εχουν και το cactus στα υποψήφια, ασχολιαστο... :moutza:

--- End quote ---

Γούστα είναι αυτά βέβαια. Το Cactus γ@μεί  :good:

--- End quote ---

Μέχρι τα 4 πρώτα χρόνια καλό είναι. Μετά κόβεται αυτόματα σε 2 ή περισσότερα τεμάχια, όπως όλα τα Citroen (παθών).

--- End quote ---
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο Citroen εγω ο ιδιος, παντως ο πρωτος μου ξαδερφος ειχε για 6,5 χρονια ενα απο τα πρωτα Saxo VTS απροβληματιστο και αφου αλλαξε 3-4 αμαξια σε Ελλαδα και Αγγλια που ηταν φοιτητης πηρε πλεον ενα απο τα πρωτα DS3 με τα 150ΗΡ το οποιο έχει και αρκετα χλμ αφου καθημερινα πηγαινοερχεται αεροδρομιο και αυτο απροβληματιστο είναι και κοντευει επισης 5ετια. Δεν αμφιβαλλω για αυτο που λες φυσικα γιατι καποια C2 που ξέρω οντως είχαν βγαλει θεματακια και πολυ πριν την 4ετια, απλα δεν ηταν και ιδιαιτερα προσεκτικοι οι κατοχοι τους.

Οσον αφορα το Cactus ειναι σιγουρα πολυ ιδιαιτερο με ελκυστικη τιμή και καλα χαρακτηριστικά ενώ η εμφανιση ειναι θεμα γουστου. Βεβαια αν ηταν να το παρω δεν θα το επελεγα, μονο και μόνο επειδη ειμαι κολλημενος με τα nissan και θα προτιμουσα το σαφως πιο εκκεντρικο, πιθανόν ασχημοτερο και λιγο μικροτερο Juke!

NiTse:
http://www.netcarshow.com/mazda/2016-mx-5_club/

Vrondos:
.. Δυστυχώς έχει αρχίσει και μου αρέσει πάρα πολύ :)

mx5mk1:
Χάλια ειναι

:girlie: :girlie: :girlie: :girlie:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version