!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
kostas_jp120:
4C Spyder δαγκωτό τι να σου πει το STI :)
Sakis:
ανέβασε και καμιά φώτο από την έκθεση με αυτά που σου άρεσαν περισσότερο (μαζί με το ND) να δούμε και εμείς οι φουκαράδες
selito:
--- Quote from: simkoz on March 10, 2015, 02:50:07 PM ---Δεν το αφήνω το NC μου όμως.
--- End quote ---
--- Quote from: simkoz on March 10, 2015, 02:50:07 PM ---Στα άλλα θετικά της έκθεσης: έκλεισα test drive με 4C και WRX STI ;)
--- End quote ---
Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις μετά από αυτό.. :exaclty: :P
simkoz:
Θα ανεβάσω φωτός παιδιά στην gallery ή στο FB.
<off topic>
Η 4C σου δίνει μια τρομερή αίσθηση μπαίνοντας μέσα και βλέποντας γύρω γύρω την μπανιέρα από ανθρακόνημα. Υποθέτω ότι θα είναι αντίστοιχα φοβερή και στον δρόμο. Φοβάμαι όμως ότι παρά είναι σοβαρή και μεγαλίστικη σε σχέση με το παιχνίδι που έχω τώρα.
Είδωμεν.
Το STI σκέφτομαι να το παρουσιάσω σαν οικογενειακό αλλά είμαι μεταξύ αυτού ή Focus RS, κάποιο plugin hybrid που είναι οικονομικό και οικολογικό ή να κρατήσω το Kuga 1-2 χρονάκια ακόμα να ωριμάσουν κι άλλο τα hybrids.
</off topic>
jSkyline:
Κρατα το KUGA γιατι σε λιγα χρονια πιθανον θα εχουμε και οικονομικα sports cars και κυριως για αυτες τις κατηγοριες που αναφερεσαι Grand Tourismo και Grand Sport ;) Hδη εχουμε ηλεκτρικο supercar...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version