!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (71/180) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: simkoz on March 07, 2015, 06:22:27 AM ---Ελπίζω να πάω και φέτος στην έκθεση της Γενεύης να το δω από κοντά μπας και σχηματίσω γνώμη μιας και για την ώρα δεν έχω πειστεί

--- End quote ---

Ασε ρε Σιμο, μια ελπιδα εχουμε να το δουμε εστω και σε φωτογραφιες μελους και αυτη η ελπιδα εισαι εσυ!!

Manolis:
Μπορεί να έχουμε και δεύτερη ελπίδα.

selito:

--- Quote from: Manolis on March 07, 2015, 11:04:23 AM ---Μπορεί να έχουμε και δεύτερη ελπίδα.

--- End quote ---

Κρυφή δύναμη ο πρόεδρος!  O0

HarryB:
ND στο αγγλικο TopGear (spoiler, το εκθειαζουν)

simkoz:

--- Quote from: simkoz on March 07, 2015, 06:22:27 AM ---Ελπίζω να πάω και φέτος στην έκθεση της Γενεύης να το δω από κοντά μπας και σχηματίσω γνώμη μιας και για την ώρα δεν έχω πειστεί

--- End quote ---
Πήγα (μόλις γυρίζω βασικά) και είδα και πείστηκα.
Πολύ πιο ωραίο μου φάνηκε από κοντά από ότι στις φωτογραφίες. Και σχετικά μικρή διαφορά στις διαστάσεις, από της φωτό μου φαινόταν μικρότερο.
Είχε ένα κόκκινο και ένα λευκό, όμορφα και τα δύο. Δυστηχώς αν και προσπάθησα αρκετά δεν μπόρεσα να μπω μέσα να δω πως χωράω. Μοντέλα προπαραγωγής κλπ. Πωλήσεις εδώ από Σεπτέμβρη. Δεν το αφήνω το NC μου όμως.
Στα άλλα θετικά της έκθεσης: έκλεισα test drive με 4C και WRX STI ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version