!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (55/180) > >>

Sakis:

--- Quote from: vagmann on January 30, 2015, 12:28:27 PM ---
--- Quote from: simkoz on January 30, 2015, 12:14:32 PM ---Δεν ειναι μονο τα 30Κ. Άντε και τα εχεις και άντε και τα διαθέτεις και αντε (απίθανο) οτι σε αφήνει και η γυναίκα σου. Που υπερέχει το ND σε σχέσεις με το NC? αυτό δεν το βλεπω...

--- End quote ---

--- Quote from: Manolis on January 30, 2015, 11:52:53 AM ---ps.Και πες ότι τα είχες τα 30 ρε Ηλία.Θα τα έδινες τώρα για αυτοκίνητο?Δυστυχώς για την πλειοψηφία οι
εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

--- End quote ---

--- Quote from: Liakos on January 30, 2015, 01:30:01 AM ---Που βρισκουμε 30 χιλιαρικα?  :(

--- End quote ---

Αν ειχα τα δικα σας NC,με τις βελτιωσεις και τα extra που εχουν επανω,δεν θα κοιταζα καν το ND... ;)

--- End quote ---

:exaclty:

Sakis:
Μέχρι στιγμής έχω δώσει περίπου 6000 ευρώ επιπλέον σε βελτιώσεις για το ΜΧ5 για να φτασω στο επίππεδο που το έχω. Αν είναι να πάρω το ND και να πολεμάω να το ξαναφέρω στο επίππεδο που έχω το NC τώρα, κλάφτα...
Χίλιες φορές το NC μου...

simkoz:
Συμφωνώ, αλλά ακόμα και Στόκ με Στόκ να τα συγκρίνουμε δεν εχουν νομίζω τρομερή διαφορά. Πιο ελαφρύ, πιο μοντέρνο, οκ. Αλλα σε επιδόσεις φαντάζομαι θα ειναι πολύ κοντά στο τέλος. Αντε να κυκλοφορήσει να δούμε κριτικές και συγκρίσεις

Konstantinos:
Βάλτε δίπλα το ND και το NCFL Club Edition...χάνει αμέσως ο διάδοχος  :yeah: Με το στοκ mk3 δεν θα το έλεγα, σκάλες μπροστά το εργοστασιακό ND, όπως τα έβγαλε η εταιρία. Τουλάχιστον να μην έρχεται base με τη σιδερόζαντα του '80. Φυσικά χάνει στα συμβατικά χρώματα, ασημί-μαύρο (ειδικά εκεί) κλπ...Στο κοκκινάκι με το οποίο το λάνσαραν είναι αρκετά πιο επιβλητικό, πάντα κρίνοντας από τις εικόνες. Έχει potentiality, με μια ζαντούλα και ένα χαμήλωμα (αρχίσαμε  :D )

kostasmito:
Αναρωτιέμαι αν το μαύρο τελάρο σημαίνει ότι καταργούνται οι ανοιχτόχρωμες κουκούλες που παραδοσιακά φοράνε τα mx5...
Γενικά καλό φαίνεται...αλλά προσωπικά θα προτιμούσα το GT86. To κακό και με τα δύο είναι ότι λόγω μηδενικών πωλήσεων, θα κρατήσουν και πολύ ψηλά την αξία τους σαν μεταχειρισμένα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version