!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (6/180) > >>

kantetom:
Πανέμορφο!!!
Σχετικά με την απουσία turbo που αναφέρθηκε, πιστεύω ότι καλά έκανε η mazda και προσπάθησε να το ελαφρύνει από το να μπει σε ένα κυνήγι υποδύναμης με τους ανταγωνιστές του. Ένα mx-5 με 250 - 300 άλογα στα 1050 κιλά θα ήταν όνειρο αλλά η τιμή του θα ήταν και ανάλογη (όπως και τα τέλη και η ασφάλεια).
Επίσης μην ξεχνάμε ότι δεν είναι και πολλές οι χώρες που ακόμα φορολογούν το αμάξι με τα κυβικά αντί για τους ρύπους.. και το nd είναι ένα μοντέλο που λανσάρεται παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ελλάδα.  
Θεωρώ πιο σημαντικό το ότι ρίξανε το κέντρο βάρους, κάνανε το μεταξόνιο μικρότερο και ελαφρυνε κατά 100 kg. Αυτό είναι πιο δύσκολο να το κάνει κάποιος μόνος του από το να κυνηγήσει μεγαλύτερη υποδυναμη μέσω της βελτιωτικής οδού. Βέβαια η υπερτροφοδότηση θα είναι ένα θέμα με τα μοτέρ skyactiv με 14:1 συμπίεση... αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί αν ισχύει στο μέλλον. Τετραπεταλουδο nd κανείς;  >:-

nmwisima:
Ωραιο ειναι. ΝΒFL μου φερνει κατα νου κι εμένα.

Ενδιαφέρουσα η παρατηρηση με το καρε των τροχών. Για να μάθουμε τι ειναι...

tzo:
Ανάμικτες εντυπώσεις, το πίσω μέρος μάλλον με αφήνει αδιάφορο και δεν μου άρεσε γιατί απλά μου θυμίζει σα να το 'χω ξαναδεί.., από το πλάι είναι πολύ ωραίο και aggressive το μπροστινό είναι αρκετά ωραίο (προσωπικά το περίμενα πιο επιθετικό) και το εσωτερικό είναι όλα τα λεφτά, απλό, ποιοτικό,( τουλάχιστον έτσι δείχνει) και sporty.
Σε λίγο καιρό θα το έχουμε συνηθίσει σε look, θα μας είναι πιο familiar και θα είμαστε πιο αντικειμενικοί όταν αρχίσει και κυκλοφορεί.
Overall, αρκετά καλό αλλά προσωπικά και λόγω των προσδοκιών και marketing που είχε δημιουργηθεί περίμενα το κατιτίς περισσότερο, μένει τώρα να δούμε και τους κινητήρες που θα φορέσει.

Liakos:
Αυτο που περιμενω ειναι το κλαμα που θα ριξουμε οταν βγει το αντιστοιχο alfa/fiat...

nmwisima:
Ειδα την παρουσίαση μολις.

Δεν ευχαριστηθηκα πολυ.

Εχω να παρατηρησω τα εξης.

Μοιάζει πολυ με Αλφα σε συνολικο στιλ και λουκ και αυτό που με φοβιζει ειναι οτι δινει ευκολα τη δυνατότητα να γινει αυτό που λεει ο Λιακος.

Ενδεικτικό ειναι μάλιστα, μη γελάσετε, το πλαϊνό φλασακι. Δεν ειναι πια στρογγυλό. Για κάποιο λόγο άλλαξε, οχι λογω στιλ :(

Σε αλλα, εχει υφασματινη οροφή (κριμα, λεω εγω)

Επίσης με 17αρες δεν γεμίζουν με τίποτα οι θολοι - ισως 17χ9 με κανα 20αρι οφσετ :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version