!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (50/180) > >>

Liakos:
Πειτε με αναποδο, αλλα εμενα μ'αρεσει πολυ το πισω μερος...
Επισης μου φαινεται οτι δε θελει χαμηλωμα καθολου. Σε αντιθεση με τις προηγουμενες γενιες & κυριως το NC που ηταν κατσικια.

saldale:
Ελπίζω το όμορφο εσωτερικό να συνοδεύεται πλέον και απο καλής ποιότητας πλαστικά.
Προσωπικά πάντως, οσο περισσότερο το βλέπω τόσο λιγότερο μου αρέσει. Τουλάχιστον απο τις φώτο που βλέπω.

Manolis:
Στο NC υπήρχε μία πτώση στην ποιότητα των πλαστικών και το λέω ως πρώην κάτοχος ΜΚ2.
Το εσωτερικό του ND είναι το ομορφότερο που έχει υπάρξει και θα ήταν μεγάλη αστοχία να μην είναι προσεγμένης ποιότητας.

Όσον αφορά το φαίνεσθαι,μπροστά είναι άκρως επιθετικό πίσω όμως παρά είναι πρησμένο/φουσκωμένο.
Μακάρι να το δούμε σύντομα από κοντά.

saldale:

--- Quote from: Manolis on November 24, 2014, 08:51:36 PM ---Μακάρι να το δούμε σύντομα από κοντά.

--- End quote ---

Ειδικά εγω και σύ, θα πρέπει να περάσει κάτω απο τα ΚΑΠΗ για να το δούμε. Αν μας αφήσει ο καταρράκτης.

Domo:
Πανεμορφο σαν συνολο...Το μονο που το χαλαει οπτικα (για μενα) ειναι τα φαναρια μπρος-πισω,καθως ειναι "φουσκωμενο" το αμαξι και φαινονται καπως μικρα...Παρ ολα αυτα με μια ζαντα πιστευω θα δειξει αλλο τοσο...

ΥΓ:Το rollbar που φοραει το κοκκινο απο μπροστα ειναι απαισιο... :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version