!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Εφτασε: Μiata ΝD
Liakos:
--- Quote from: Ξάδελφος on October 03, 2014, 05:48:14 PM ---Το πρωταρχικο MX5 δεν ειχε καν ανταγωνισμο,δεν υπηρχαν αλλα roadster.
--- End quote ---
Ακριβως.
Το καινουριο ειναι επισης & το πιο φλυαρο σχεδιαστικα. Αυτο δε με κερδιζει προσωπικα.
kantetom:
Θα κυκλοφορήσει και δίλιτρο στην Ευρώπη.
Το tweetαρε και η mazda uk...
https://twitter.com/mazdaukpr/status/517594248242528256?p=v
ROBIN:
To ξαναγραφω γιατι καπου χαθηκε στη μεταφραση. Προχθες που ειχα παει σε εναν εξουσιοδοτημενο για service, τα αφεντικα μου ειπαν οτι καταρχην εχει βρεθει εισαγωγεας νεος (οσο και να τους επρηξα δε μου ειπαν ονομα), και κατα δευτερο οτι η mazda europe που τους εκανε συναντηση, τους ενημερωσε οτι θα υπαρξουν τελεσιδικα 2 κινητηρες. Ενας 1500αρης με 140ps, και ενας διλιτρος με 180ps, ενω ετοιμαζουν και εναν 1300 turbο με 200ps τον οποιο μαλλον θα δοκιμασουν πρωτα στο μιχο. Αυτα. Ειδωμεν.....
jSkyline:
--- Quote from: Ξάδελφος on October 03, 2014, 05:48:14 PM ---Στο πρωταρχικο MX5 δε θυμαμαι κανεις να ειχε καταλογισει κατι στην εμφανιση.Ειχε γινει καθολικα αποδεκτο. Υποκειμενικες μπουρδες του τυπου"γυναικειο αμαξι" λογω του οτι δεν ηταν V8,υπηρχαν .
Ολα συγκρητικα με τον της εποχης ανταγωνισμο ηταν ομορφοτερα. Το πρωταρχικο MX5 δεν ειχε καν ανταγωνισμο,δεν υπηρχαν αλλα roadster.
--- End quote ---
Βασικά το ειπες μονος σου οτι δεν υπηρχε ανταγωνισμος. Το τι ακριβως ελεγαν το 89 δεν το γνωριζω μιας και ημουν τοσο μικρος που δεν καταλαβαινα καν. Αλλα καποια χρονια μετα καπου γυρω στο 94-95 που αρχισα να καταλαβαινω καποια πραγματα δεν θυμαμαι να λενε και τα καλυτερα σχετικα με το σχημα του και γενικα οσοι ασχολουνταν με roadster κοιτουσαν μονο προς Ιταλια μερια για σχεδιασμο.
Οχι οτι εχει και πολυ σημασια δλδ το νοημα των γραφομενων μου το πιασατε!
Επισης Ηλια αγορι μου η γνωμη σου για το ND δε μας πολυνοιαζει, οπως θα ελεγε και καποιος αλλος εδω μεσα το γουστο σου ειναι παραδειγμα προς αποφυγη αφου οι πιο ταιριαστες ζαντες για NC θεωρεις οτι ειναι καποιες τις δεκαετιας του 90 βαμμενες με πινελο! Και ολα τα FL ειναι χαμογελαστα και ολα τα προηγουμενα Hyundai !!! :P
Skyggedans:
--- Quote from: jSkyline on October 04, 2014, 06:36:26 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on October 03, 2014, 05:48:14 PM ---Στο πρωταρχικο MX5 δε θυμαμαι κανεις να ειχε καταλογισει κατι στην εμφανιση.Ειχε γινει καθολικα αποδεκτο. Υποκειμενικες μπουρδες του τυπου"γυναικειο αμαξι" λογω του οτι δεν ηταν V8,υπηρχαν .
Ολα συγκρητικα με τον της εποχης ανταγωνισμο ηταν ομορφοτερα. Το πρωταρχικο MX5 δεν ειχε καν ανταγωνισμο,δεν υπηρχαν αλλα roadster.
--- End quote ---
Βασικά το ειπες μονος σου οτι δεν υπηρχε ανταγωνισμος. Το τι ακριβως ελεγαν το 89 δεν το γνωριζω μιας και ημουν τοσο μικρος που δεν καταλαβαινα καν. Αλλα καποια χρονια μετα καπου γυρω στο 94-95 που αρχισα να καταλαβαινω καποια πραγματα δεν θυμαμαι να λενε και τα καλυτερα σχετικα με το σχημα του και γενικα οσοι ασχολουνταν με roadster κοιτουσαν μονο προς Ιταλια μερια για σχεδιασμο.
Οχι οτι εχει και πολυ σημασια δλδ το νοημα των γραφομενων μου το πιασατε!
Επισης Ηλια αγορι μου η γνωμη σου για το ND δε μας πολυνοιαζει, οπως θα ελεγε και καποιος αλλος εδω μεσα το γουστο σου ειναι παραδειγμα προς αποφυγη αφου οι πιο ταιριαστες ζαντες για NC θεωρεις οτι ειναι καποιες τις δεκαετιας του 90 βαμμενες με πινελο! Και ολα τα FL ειναι χαμογελαστα και ολα τα προηγουμενα Hyundai !!! :P
--- End quote ---
Μας πολυνοιάζει βασικά, γιατί κατάφερε με τις "καποιες τις δεκαετιας του 90 βαμμενες με πινελο" να έχει ένα απ' τα ομορφότερα ενσί του φόρουμ, λόγω γούστου και χρώματος :exaclty: Εκτός κι αν δεν σ' αρέσει του Μάρκου, που πέτυχε φανταστική απόχρωση για τις δικές του ή ακόμα και για του Gas με την αντίθεση μαύρο-λευκό :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version