!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (4/180) > >>

SchumiMx5:
Από βδομάδα κάνω κομμάτια το δικό μου  :nod:

mx5mk1:

--- Quote from: Nitroking on September 04, 2014, 09:16:29 AM ---Πολυ ομορφο ειναι! Φερνει λιγο στο NBFL πλαι και μπροστα - η mazda καταλαβε το λαθος της.. Πισω φερνει λιγο σε Alfa Romeo σχεδιασμο..

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το καπω ειναι λιγο παραπανω ψηλο απο οτι οι κλασσικες σπορ γραμμες.. Φανταζομαι οτι εχει γινει για την προστασια των πεζων..

Λοιπον αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι concept ακομα γιατι δε βλεπω χωρο για προβολεις ομιχλης μπροστα.. Κι αν κρινω απο αλλα μοντελα, το τελικο μαλλον θα εχει πιο μεγαλα φωτιστικα σωματα μπροστα και ανασχεδιασμενο προφυλακτηρα..

Τωρα να κανω μια ερωτηση.. Εστω οτι θελει καποιος να το παρει? Απο που το αγοραζει στην Ελλαδα? :P :P :P

--- End quote ---

+1.  
(Welcome mx5.. .   It s been 8 years since the last one.... long time...)
Σε λιγο καιρο θα γραφουμε πιο ανετα...

Με το που το ειδα ανατριχιασα...προκειται για εξαιρετικη σχεδιαση.... ηδη αρχισαν να γραφονται εξαιρετικα σε site του εξωτερικου (που δεν εχουν σχεση με mazda)

VasmaV:
νταξει, τουλάχιστον απο looks, μας έβαλαν σε μπελάδες οι Ιάπωνες.
μπράβο τους. Για μένα, ίσως η ομορφότερη γενιά που έχει κυκλοφορήσει

Nitroking:

--- Quote from: johnnyR1977 on September 04, 2014, 09:32:46 AM ---Το εσωτερικο ειναι απλα απιστευτο,  εχει προβολακια LED οι διαγωνιες γραμμες  χαμηλα στον προφηλακτηρα ,μεχρι το 2016 μπορει και να υπαρχει επισημος αντιπροσωπος αλλιως θα το φερουν σιγουρα παραεισαγωγη,  εμενα μου φαινετε λιγο ψηλος ο κωλος του και μπροστα μου θυμιζει CRZ

--- End quote ---

Aυτα ειναι daylights, οχι προβολακια..

--- Quote from: SchumiMx5 on September 04, 2014, 09:42:35 AM ---Από βδομάδα κάνω κομμάτια το δικό μου  :nod:

--- End quote ---

Καντο στην αυλη μου..

vagosjordan:
Εκτος απο τον κωλο ολο το αλλο αψογο.. Το εσωτερικο απιστευτο.. Τωρα για τους κινητηρες.. Θα δειξει..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version