!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (24/180) > >>

Skyggedans:

και για όποιον δεν το έχει δει ακόμα

lordin:

http://www.autoblog.com/2014/09/08/2016-mazda-mx-5-miata-engine-photo-revealed/?ncid=edlinkusauto00000016

nmwisima:
Εχει μπαρα θολων αρα λεω οτι θα ναι το ακριβο 2λιτρο.

Θα θελα να κανω μια πρόβλεψη και να πω οτι το μοτερ θα ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το CX5, και θα βγάζει εδω 180 ιππους, ωστε να βγαζει 140 το 1.5

Μαλλον ομως θα βγαζει 125 το 1.5 και 160 το 2.0 και θα απογοητευτουμε :(

simkoz:

--- Quote from: nmwisima on September 09, 2014, 11:19:47 AM ---Θα θελα να κανω μια πρόβλεψη και να πω οτι το μοτερ θα ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το CX5, και θα βγάζει εδω 180 ιππους, ωστε να βγαζει 140 το 1.5

--- End quote ---

Ετσι θα είναι νομίζω όπως τα λες.
Το 180 καλύτερο απο τα 160 που έχουμε ήδη και τα 100 κιλά κάτω και αυτό καλό.
Πόση διαφορά θα έχει στην αίσθηση το +20 άλογα με -100 κιλά  ???

gangelop:
Γεια σας και από εμένα.
Δε γράφω συχνά αλλά διαβάζω ανελλιπώς σχεδόν όλα τα topic. Πολύ γρήγορα λοιπόν και το σχόλιο μου που είναι πολύ κοντά σε αρκετόν άλλον (Η μίξη σχολίων  :) ).
Το καινούργιο μχ5 εμφανισιακά είναι σίγουρα βήμα μπροστά, σχεδόν παντού. Μόλις το είδα όμως πέραν του ενθουσιασμού (ξύπνησα να το δω σχεδόν live στο ίντερνετ) κάτι δε μου άρεσε στη μούρη. Από κάποιες άλλες γωνιές είναι ωραίο από ψηλά αν κάτσεις ακριβώς μπροστά του είναι πολύ ωραίο... Κατά τα άλλα ο κώλος δε θυμίζει μχ5 και αυτό δε μου αρέσει αλλά είναι για μένα όμορφος (θα επανέλθω πιο μετά). Το φλας ορόσημο έχει φύγει και αυτό δε μου αρέσει αλλά από την άλλη ίσως έπρεπε. Όλα τα άλλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα μχ5 που θα πρέπει να είναι απλό και να μείνει στα 25000. Το εσωτερικό αρκετά αναβαθμισμενο για την εποχή αλλά όχι Bmw η Merc, ενώ κινητήρες περιμένω σύνολα με ίππους κοντά στο ΝC μιας και με τη μείωση βάρους θα υπάρχει βελτίωση στις επιδώσεις οπότε για μένα δυο σύνολα με ~125 ~160 ίππους αναμένονται. Μικρότερο, πλατύτερο, κοντότερο όπως θα έπρεπε. Αν κρίνω λοιπόν oτι μόλις είδα το ΝC γέλαγα και τελικά το αγόρασα, αυτό το μηχάνημα θα πάει πολύ καλά και πολλά νέα παιδιά έστω και στις δύσκολες εποχές θα έρθουν στο forum με αυτό (και κάποιοι από εμάς θα τα καταφέρουν να το αποκτήσουν).
Ο λόγος όμως που έγραψα σήμερα είναι οτι κατηγόρησα αμέσως την mazda οτι "έκατσε" στην Alfa λόγο μούρης, κόλου αλλά κύριός χρημάτων! Εντάξει στον κώλο ίσως είχα δίκιο αλλά θα ήθελα να σας θυμίσω το mazda Shinari, http://www.autoblog.com/photos/mazda-shinari-concept-in-detail/#photo-275568/ .
Το είδα χτες κατά τύχη και η μούρη μου μοιάζει πάρα πολύ, κρίμα που δε προσπάθησαν να μεταφέρουν και το σχεδίου του κόλου sto mx5, ώστε να δείχνει πιο mazda. Μάλλον δε "έκατσε" τόσο πολύ η mazda λοιπόν... Πιστεύω οτι θα είναι ένα επάξιο mx5 και κρίμα που μάλλον δε θα μπορέσω να το αποκτήσω. Ελπίζω όμως σε κάποια μελλοντική συνάντηση στο μέλλον η κάποιος αντιπρόσωπος να το φέρει και να μπορέσουμε να το δούμε σύντομα.
Αυτά από εμένα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version