!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Εφτασε: Μiata ΝD

<< < (22/180) > >>

mx5silver:
ασχετο....
πιστευω όταν αρχισουν να βγαινουν τα αφτερμαρκετ για nd, σιγουρα θα γινει ένα που να μοιαζει με το gv για το μκ1.
και ελπιζω ο προφυλακτήρας που θα φτιαξουν, αναμεσα από τα φαναρια να είναι χωρις αυτή την κλιση, την γωνια που εχει το μαμα nd
δηλαδή να μοιαζει με μκ1.... :giveheart:

jSkyline:

--- Quote from: charchon on September 04, 2014, 03:09:49 PM ---Παντως οταν ειχα δει το 2006 το NC θυμαμαι δεν μου ειχε κανει εντυπωση και μου περνουσε απαρατηρητο στο δρόμο.
Ελεγα ποσο τυχεροι ηταν οσοι προλαβαν να κατοχυρωσουν το NB & NA.
Μετα απο χρονια, το θεωρω πανεμορφο ( εως και ''κλασσικα'' διαχρονικό ) σχεδιο, και το χαζευω απο μακρια!
Καπως έτσι θα γινει με το ND, οκ καλό αλλά σε καμια 4αρα χρονια ισως να μου φευγει κ σαλακι μολις το αντικρίζω!
( Κατσε να δω και του Σανδαλου τις βελτιωσεις ....)

--- End quote ---

Εγω πάλι ποτέ δεν εκτίμησα πραγματικα το NC αν και δεν αρνουμαι πως πολλες φορες σκέφτηκα να το αποκτησω. Καποιες εκδοσεις πχ. Niseko η SVP ξεχωριζουν για τους χρωματικους συνδυασμούς τους. Απο την αλλη το ND μου εχει αφησει μια θετικη εικόνα σε πρωτη φαση.

Liakos:

--- Quote from: jSkyline on September 08, 2014, 11:25:50 AM ---Απο την αλλη το ND μου εχει αφησει μια θετικη εικόνα σε πρωτη φαση.

--- End quote ---

Η αληθεια ειναι αυτη.

Οταν ειχε παρουσιαστει το NC δε νομιζω να επεσαν κανενος τα σαγονια. Σε πρωτη φαση & σε σχεση με το διαχρονικο nbfl ξενιζε.
Πλεον, με λιγες επεμβασεις το θεωρω το πιο ομορφο miata.

Το ND παλι απο τις πρωτες φωτογραφιες με κερδισε. Οσο βλεπω ομως video του με χαλαει... Με χαλανε οι καμπυλες στους θολους, με χαλαει το μουτρο εμπρος που παραειναι χαμηλο, τα daylights ειναι απαισια, με χαλαει που μας χαιρετησε το κλασικο φουσκωμα στη μεση του καπω & οσο το βλεπω νομιζω θα βρισκω & αλλα...
Αντιθετως, αυτο που οι περισσοτεροι βρισκουν ασχημο, το πισω μερος του δλδ, εμενα μου αρεσει. :nod:

Reverant:
Μου αρέσει αρκετά η μούρη. Μικρό παράπονο τα φανάρια που είναι πολύ μικρά σε σχέση με το μέγεθος της μούρης.

Το πίσω μέρος δεν μου αρέσει καθόλου και οι διπλές απολήξεις στην εξάτμιση είναι αστείες.

Το αμάξι φαίνεται φανταστικό από προφίλ και 3/4, και από χαμηλές γωνίες.

Το εσωτερικό φαίνεται πολύ ωραίο, μάλλον το πιο ωραίο σε σχέση με NA-NB-NC, με εξαίρεση αυτήν την παπαριά με τον αερόσακο που εξέχει. Θα ήθελα να δω φωτό από τα όργανα, ειδικά με φωτισμό.

Με ανησυχεί που δεν υπάρχουν αναλυτικά specs: μηχανή, κιβώτιο, ανάρτηση, εξοπλισμός κτλ.

saldale:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version