Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες  (Read 82113 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 25, 2009, 08:04:44 PM

Offline labgrav

Παιδιά καλησπέρα,

Την Δευτέρα παρέλαβα τελικά το καινούργιο μου MX-5, αλλά...
Διαβάστε σας παρακαλώ το ακόλουθο e-mail που έχω στείλει σε όλη τη mazda Hellas και θα καταλάβετε το τι τράβηξα!!!
Όταν και αν θα έχω επίσημη απάντηση θα την κάνω post και αυτή.


"Κυρίες και Κύριοι καλή σας ημέρα.

Με αυτό το mail θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ έντονα και να σας ενημερώσω για την απίστευτη ταλαιπωρία που έχω υποστεί με την αγορά του καινούργιου μου αυτοκινήτου από τη Στακορ.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα Μαίου είχα παραγγείλει ένα Mazda MX-5 Roadster Mid μαύρο, με αρκετά extra αξεσουάρ. Λόγω φόρτου εργασίας στην Elma η παράδοση καθυστέρησε λίγο παραπάνω από το χρονοδιάγραμμα που μου είχε δοθεί, αλλά αυτό δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Το αμάξι παραδόθηκε από την Elma στη Στακόρ Γλυφάδας στη Λ. Βουλαγμένης αν θυμάμαι καλά στις 11 Ιουνίου 2009. Το ίδιο απόγευμα μετά την εργασία μου πέρασα από το κατάστημα και έγινε λεπτομερής έλεγχος του αμαξιού εξωτερικά-εσωτερικά και των αξεσουάρ που είχαν τοποθετηθεί. Το αμάξι ήταν σε άψογη κατάσταση, αλλά είχε γίνει ένα λάθος στην τοποθέτηση του λεβιέ ταχυτήτων μη φωτιζόμενου (είχε μπει κατά λάθος φωτιζόμενος). Συμφωνήσαμε με τον πωλητή μου, τον κ. Κολιέρη να επανατοποθετηθεί ο αρχικός και όταν έρθει αυτός που είχα ζητήσει (δεν υπήρχε διαθεσιμότητα τότε) να τον τοποθετήσουμε.

Την επόμενη μέρα, 12 Ιουνίου 2009, έγινε αποπληρωμή του αυτοκινήτου (το αμάξι αγοράστηκε μετρητοίς) και ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης πινακιδών. Από τότε ξεκινάει και η ταλαιπωρία μου.

Οι πινακίδες βγήκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα (18 Ιουνίου 2009) και το ίδιο απόγευμα πήγα στο κατάστημα για την παραλαβή. Κατά τον επανέλεγχο διαπιστώθηκαν τα εξής:

-          Γραντζουνιά βαθιά (φαινόταν το αστάρι) στον εμπρός προφυλακτήρα.

-          Γραντζουνιές απαλές στο εμπρός αριστερό φτερό (πιθανότατα από το πλυντήριο).

-          Γραντζουνιά απαλή στο καπάκι του αριστερού προφυλακτύρα (πιθανότατα από το πλυντήριο).

-          Γραντζουνιά απαλή στην αριστερή πόρτα, πίσω από το χερούλι της πόρτας (πιθανότατα από το πλυντήριο).

-          Γραντζουνιές πιο έντονες και πάρα πολλές στο πίσω αριστερό φτερό (πιθανότατα από το πλυντήριο).

-          Ελαφριά γραντζουνιά στην κεντρική κονσόλα, δίπλα από τον λεβιέ ταχυτήτων (πιθανότατα κατά την 2η αλλαγή του λεβιέ).

-          Φθορά στο δερμάτινο σακουλάκι του χειροφρένου (πιθανότατα κατά την 2η αλλαγή του λεβιέ).

Το αμάξι δεν το παρέλαβα εκείνη την ημέρα ώστε να συνεννοηθεί ο κ. Κολιέρης με τα κεντρικά για το τι μπορεί να γίνει. Το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι συνεννοήθηκε με τον κ. Καούνη για αλλαγή προφυλακτήρα με καινούργιο (όπως είχα ζητήσει) και επισκευή των γραντζουνιών με αλοιφαδόρο. Μετά από έντονη σκέψη και αφότου μίλησα και προσωπικά με τον κ. Καούνη την Δευτέρα 22 Ιουνίου, το αμάξι το παρέλαβα τη Δευτέρα. Την ίδια μέρα με μια μαλακή γόμα σχεδόν εξαλείφτηκε και η γραντζουνιά από την κονσόλα από τον κ. Κολιέρη.

Την Τρίτη στις 10:00 πήγα στα κεντρικά της Στακόρ στη Λ. Αθηνών για τις επισκευές, παρουσία μου, όπως είχα συνεννοηθεί με τον κ. Καούνη. Ξεκινήσαμε με κάποια καθυστέρηση (κατανοητό) στις 11:30 με την αλλαγή του εμπρός προφυλακτήρα. Τόσο από τον κ Καούνη όσο και από τον κ. Μουτόπουλο έγιναν έντονες συστάσεις στους τεχνικούς να επιδείξουν μεγάλη προσοχή κατά την αλλαγή του προφυλακτήρα λόγω του ότι το αμάξι ήταν καινούργιο και της μέχρι τότε ταλαιπωρίας. Ο τεχνικός που πραγματοποίησε την αλλαγή όντως επέδειξε προσοχή, δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως και για αυτόν που τον βοήθησε. Ο βοηθός επειδή δεν στεκόταν καλά ο προφυλακτήρας στο τρίποδο που τον είχαν τοποθετήσει θεώρησε καλό να τον σύρει πάνω στο χαρτί με την βαμμένη επιφάνεια να έχει επαφή με το χαρτόνι, αντί να τον σηκώσει και να τον επανατοποθετήσει. Όπως ήταν φυσικό νέες γραντζουνίες δημιουργήθηκαν και στον καινούργιο προφυλακτήρα (είχε ελεγθεί πριν την αλλαγή και δεν είχε σημάδια). Με διαβεβαίωσαν ότι θα φύγουν με τον αλοιφαδόρο. Σημειωτέων ότι κατά την αλλαγή ακούστηκε και η φράση «εγώ στη θέση σου δεν θα το άλλαζα γιατί εντάξει, προφυλακτήρας είναι, αυτά θα σου ξαναγίνουν»!

Κατά τις 15:00 ξεκινάμε την επισκευή των γραντζουνιών. Ο βαφέας αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει αλοιφαδόρο (και πολύ καλά έκανε όπως διαπίστωσα αργότερα με ένα test που κάναμε σε άλλο κομμάτι βαμμένο που είχε) διότι θα γέμιζε λεπτές γραντζουνίες (αράχνες) όλο το χρώμα. Πρότεινε λοιπόν γυάλισμα με το χέρι. Ξεκινάμε λοιπόν και κάποια στιγμή με καλέι να δω το αποτέλεσμα στην πόρτα. Είχε γίνει χειρότερο. Λόγω της αρκετής πίεσης που είχε ασκηθεί είχαν δημιουργηθεί πολλές ψιλές γραντζουνιές γύρω από το χερούλι. Εκεί τον σταμάτησα και αποφάσισα να πραγματοποιήσω μόνος μου το γυάλισμα με υλικά που μου παρείχε ο βαφέας. Μέσα λοιπόν στο συνεργείο της Στακόρ, έτριψα μόνος μου σχεδόν όλη την αριστερή μεριά του αμαξιού, και τον «καινούργιο» προφυλακτήρα με τις «καινούργιες» γραντζουνιές, από τις 15:30 – 19:30 (4 ώρες προσωπική εργασία). Ο βαφέας (Γιώργος) επαίνεσε την δουλειά που είχα κάνει και προς τιμήν του παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να το έχει φέρει.  Επειδή είχε πέσει και ο ήλιος και δεν μπορούσα να έχω ακριβή εικόνα για το αποτέλεσμα, αν και φαινόταν αρκετά ικανοποιητικό αλλά όχι τέλειο, γύρισα με το αμάξι στο κατάστημα της Γλυφάδας όπου και συζητήσαμε με τον κ. Κολιέρη την πορεία των επισκευών και του έδειξα τις «καινούργιες» μου γραντζουνιές.

Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι:

-          Εκκρεμεί η τοποθέτηση του λεβιέ που έχω παραγγείλει.

-          Εκκρεμεί η αλλαγή του δερμάτινου καλύματος του χειροφρένου (συμφώνησε ο κ. Καούνης να μου παραγγείλει νέο).

-          Το αποτέλεσμα των επισκευών είναι καλύτερο από πριν, αλλά δεν είναι τέλειο.

Το θέμα είναι ότι πήρα ένα καινούργιο αμάξι που από την αρχή έχει 1 αλλαγή προφυλακτήρα και επισκευές γραντζουνιών. Αυτό το αμάξι εγώ το νοιώθω σαν ελλατωματικό/μεταχειρισμένο και όχι σαν καινούργιο. Επίσης είμαι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τα service της Στακόρ και τρέμω πραγματικά την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μπει χέρι τεχνικού για να γίνει η τοποθέτηση των ανταλακτικών/αξεσουαρ που απομένουν.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κολιέρη διότι έκανε ότι ήταν δυνατόν για να εξυπηρετηθώ και να σημειώσω ότι δεν του επιρρίπτω οποιαδήποτε ευθύνη.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Καούνη για τον ίδιο λόγο και για το ότι κίνησε άμεσα τις διαδικασίες ώστε να επιλυθεί το πρόβλημά μου.
Να ευχαριστήσω επίσης τον Γιώργο τον βαφέα διότι παρόλο ότι μου έκανε μερικές νέες μικρογραντζουνιές στην πόρτα με το τρίψιμο αρχικά, με την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει αλοιφαδόρο προφύλαξε την περιουσία μου.
Δηλώνω εξαιρετικά εκνευρισμένος/δυσαρεστημένος με τον νεαρό που βοήθησε στην αλλαγή του προφυλακτήρα διότι έδειξε ότι δεν ξέρει τη δουλειά του, δεν έχει κοινή λογική (την βαμμένη επιφάνεια δεν την ακουμπάς ποτέ πουθενά) και διότι τελικά μου δημιούργησε νέες φθορές στον καινούργιο προφυλακτήρα παρά τις έντονες συστάσεις που είχανε γίνει.
Επίσης δηλώνω αρκετά απογοητευμένος/δυσαρεστημένος από το κομμάτι service της Στακόρ. Αντίθετα δεν έχω παράπονο από την εξυπηρέτηση πελατών, που δυστυχώς όμως δεν στάθηκε δυνατό να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις λόγω της φτωχής ποιότητας του service.

Κλείνοντας, θέλω να σημειώσω ότι στέλνω αυτό το mail με φοβερή αγανάκτηση και δυσαρέσκεια και περιμένω την όποια ανταπόκρισή σας. Το χρηματικό δεν ήταν ποτέ πρωτεύων θέμα για μένα, θεωρώ όμως ότι πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους ηθική πρώτα απ’ όλα και υλική σε δεύτερο λόγο αποζημίωση ως προς εμένα λόγω των υλικών και ψυχολογικών φθορών που έχω υποστεί. Αφήνω στην κρίση σας το τι νομίζετε ότι είναι σωστό να γίνει.

Ζητώ συγνώμη τέλος για τις όποιες δυκολίες δημιουργηθούν με αυτή μου τη διαμαρτυρία σε ορισμένους, αλλά σαν πελάτης πρέπει να ενημερώσω για την ταλαιπωρία μου και να προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου.

Μετά τιμής,

..."


Όποιος θέλει ας πει τη γνώμη του.
Ευχαριστώ.

« Last Edit: June 25, 2009, 08:09:57 PM by labgrav »
One against all and all against one.

June 25, 2009, 08:16:25 PMReply #1

Offline mx5mk1

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #1 on: June 25, 2009, 08:16:25 PM »
καλορίζικο φίλε!!!!


 :good:




μήπως τα παραλές?     :oops:

June 25, 2009, 08:19:00 PMReply #2

Offline labgrav

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #2 on: June 25, 2009, 08:19:00 PM »
Ευχαριστώ.

Μήπως δουλεύεις στη Στακορ? :P

Δε νομίζω ότι τα παραλέω. Τα έχω πάρει και εγγράφως από τον πωλητή της Στακόρ.
One against all and all against one.

June 25, 2009, 08:19:59 PMReply #3

Offline spoumi

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #3 on: June 25, 2009, 08:19:59 PM »
Ο Χρήστος ο Κολιέρης ήταν στην κάτω κηφισιά όταν είχα πάρει το δικό μου αμάξι και γενικά νομίζω πως φέρεται πολύ εντάξει απέναντι στον πελάτη.Και αν καταλαβα καλά αυτό έκανε και σε σένα...Όσο για την ταλαιπορία σου κάθε εμπόδιο για καλό σου εύχομαι και τπτ άλλο. :-)
επίσης όσο για το συνεργείο δν χρειάζεται να το πηγαίνεις στην στάκορ..υπάρχουν πολλά εξουσιοδοτημένα :-)
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

June 25, 2009, 08:20:09 PMReply #4

Offline thalis

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #4 on: June 25, 2009, 08:20:09 PM »
λαμπρο τι να πω εχω μεινει αφωνος.πραγματικα πονεσε το κεφαλι το δικο μου με ολη αυτη τη ταλεπωρεια που τραβηξες.στη θεσει σου δεν θα το παραλαβενα το αμαξι.τι λενε ειναι καλα καινουργιο αυτοκινιτο με αλαγμενο προφυλακτιρα και γεματο γρατζουνιες??τι να πω δεν ξερω τι θα εκανα παντος δεν θα το παραλαμβενα.σου ευχομαι να βρεις μια λυση και το αμαξι να γινει ετσι οπως πρεπει!

June 25, 2009, 08:22:26 PMReply #5

Offline labgrav

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #5 on: June 25, 2009, 08:22:26 PM »
Ο Χρήστος όντως ήταν πόλύ εντάξει!

Όσο για το συνεργείο, δεν πήγα για service παιδιά. Ουσιαστικά πήγα στην κεντρική αντιπροσωπεία για να μου επιδιορθώσουνε αυτά που είχε το αμάξι όταν το πήρα.
One against all and all against one.

June 25, 2009, 08:24:07 PMReply #6

Offline nmwisima

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #6 on: June 25, 2009, 08:24:07 PM »
Kαλορίζικο.

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να σφίξεις τα χέρια των κυρίων της Στακόρ και να τους δώσεις και πουρμπουάρ.
Δεν φτάνει που σου άνοιξαν καινούριες προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης -ανθώπινος αλοιφαδόρος- και σου διέθεσαν εργαλεία και χώρο για δωρεάν πρακτική, παραπονιέσαι κι όλας. Άλλοι πληρώσαμε εκατομμύρια για ένα μάστερ...

Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι πολύ σωστά σπάστηκες με όλα αυτά που συνένησαν στο αυτοκίνητό σου. Νομίζω επίσης ότι έχεις καταλάβει πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και προσπαθείς να εξασφαλίσεις κάποια έκπτωση. Πολύ καλά κάνεις ενδεχομένως. Αμάξι δεν θα σου δώσουν άλλο, να στο βάψουν όλο δεν θες ουτε εσύ, ούτε αυτοί, οπότε; Κατ εμέ, ζήταν να πάρεις δωρεάν ή με τεράστια έκπτωση αξεσουάρ. Ένα χάρντοπ ας πούμε.

υ.γ. Θέλεις μήπως να έρθεις να κάνεις και το δικό μου ένα γυάλισμα αφού το κάνεις τόσο καλά; Με το αζημίωτο βέβαια.

June 25, 2009, 08:27:08 PMReply #7

Offline labgrav

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #7 on: June 25, 2009, 08:27:08 PM »
Quote
Κατ εμέ, ζήταν να πάρεις δωρεάν ή με τεράστια έκπτωση αξεσουάρ. Ένα χάρντοπ ας πούμε.

Πραγματικά περιμένω την απάντησή τους... Το hardtop ετσι κι αλλιώς είναι στα σχέδια, όπως και το μπλοκέ.

Για συνεργείο, εννοείται ότι δεν ξαναπατάω στη Στακορ. Καλογρίτσας, και ας είναι και μακριά!
One against all and all against one.

June 25, 2009, 08:30:04 PMReply #8

Offline labgrav

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #8 on: June 25, 2009, 08:30:04 PM »
Quote
Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να σφίξεις τα χέρια των κυρίων της Στακόρ και να τους δώσεις και πουρμπουάρ.
Δεν φτάνει που σου άνοιξαν καινούριες προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης -ανθώπινος αλοιφαδόρος- και σου διέθεσαν εργαλεία και χώρο για δωρεάν πρακτική, παραπονιέσαι κι όλας. Άλλοι πληρώσαμε εκατομμύρια για ένα μάστερ...

Εκεί που σπάστηκα ρε παιδιά είναι που δεν μου πληρώσανε τις 4 εργατο-ώρες!!!   :llol: :llol: :llol:

Αντε, να κάνουμε και καμιά πλάκα...
One against all and all against one.

June 25, 2009, 08:31:09 PMReply #9

Offline nmwisima

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #9 on: June 25, 2009, 08:31:09 PM »
δν χρειάζεται να το πηγαίνεις στην στάκορ..υπάρχουν πολλά εξουσιοδοτημένα :-)

Ξυπνάτε επιτέλους. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΞ/ΝΑ. Για να διατηρείται η εγγύηση κανονικά, αρκεί να χρησιμοποιείτε ανταλλακτικά από το εργοστάσιο Ή ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, που φέρουν ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ από την Ευρωπαική Ενωση. Δεν πα να κάνεις το σέρβις στο μαστροΜήτσο, δεν πα να το κάνεις και μόνος σου, αν έχει αποδειξεις αγοράς εγκεκριμένων αντ/κων η εγγύηση ΙΣΧΥΕΙ.


δεν θα το παραλαβενα το αμαξι

KURO SIWO

Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το Νότο,
δύσκολες βάρδιες, κακός ύπνος και μαλάρια.
Είναι παράξενα της Ίντιας τα φανάρια
και δεν τα βλέπεις, καθώς λένε με το πρώτο.

Πέρ' απ' τη γέφυρα του Αδάμ, στη Νότιο Κίνα,
χιλιάδες παραλάβαινες τσουβάλια σόγια.
Μα ούτε στιγμή δεν ελησμόνησες τα λόγια
που σου 'πανε μια κούφια ώρα στην Αθήνα.

Στα νύχια μπαίνει το κατράμι και τ' ανάβει,
χρόνια στα ρούχα το ψαρόλαδο μυρίζει,
κι ο λόγος της μες στο μυαλό σου να σφυρίζει,
"ο μπούσουλας είναι που στρέφει ή το καράβι; "

Νωρίς μπατάρισε ο καιρός κ' έχει χαλάσει.
Σκατζάρισες, μα σε κρατά λύπη μεγάλη.
Απόψε ψόφησαν οι δυο μου παπαγάλοι
κι ο πίθηκος που 'χα με κούραση γυμνάσει.

Η λαμαρίνα! ...η λαμαρίνα όλα τα σβήνει.
Μας έσφιξε το kuro siwo σαν μια ζώνη
κ' συ κοιτάς ακόμη πάνω απ΄ το τιμόνι,
πως παίζει ο μπούσουλας καρτίνι με καρτίνι.
« Last Edit: June 26, 2009, 11:39:40 AM by VasmaV »

June 25, 2009, 08:32:42 PMReply #10

Offline Liakos

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #10 on: June 25, 2009, 08:32:42 PM »
Λαμπρο καλοταξιδο να ειναι.Ευχομαι αυτα να ειναι τα μοναδικα προβληματα που θα αντιμετωπισεις σε ολη τη διαρκεια της συμβιωσης με το miata σου και τα χαρισματα αυτου να σε κανουν να ξεχασεις γρηγορα κ ευκολα την πρωτη ασχημη εντυπωση κ ταλαιπωρια....

Δυστυχως επεσες "θυμα" της Στακορ η οποια εχει απογοητευσει κ εμενα στο παρελθον αλλα κ αλλους.Θυμησου τα σχολια που ειχα γραψει για το συνεργειο στην Ολγας στην Α.Γλυφαδα στο θεμα "Σχολιασμος Εξουσιοδοτημενων".Η Στακορ δειχνει σαν μια ασχημα κουρδισμενη μηχανη.Το τμημα πωλησεων κ εξυπηρετησης δειχνει να ανταποκρινεται ικανοποιητικα στις απαιτησεις του πελατη ενω το τμημα του service μονο απο ερασιτεχνισμο(στην καλυτερη των περιπτωσεων) μπορει να χαρακτηριστει.Ενδεικτικα αναφερω οτι κατα την παραλαβη του αυτοκινητου μου η σταθμη των λαδιων μου ηταν στο ελαχιστο, πραγμα τουλαχιστον απαραδεκτο αφου θα επρεπε να εχει ελεγθει πριν καν μου παραδωθει.Αν λοιπον εγω δεν εκανα τον απαραιτητο ελεγχο κ βασιζομουν στον επαγγελματισμο(?) των μηχανικων τι ακριβως θα συνεβαινε?Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι....

Δυστυχως, βασιζομενος στην εστω περιορισμενη εμπειρια μου σε αναλογα θεματα, μπορω να σου πω οτι επιστολες με αναλογο θεμα, ακομη κ μεγαλυτερης βαρυτητας (χωρις να θελω να υποβαθμισω την περιπτωση σου) δεν εχουν τυχη....Εχω την αισθηση οτι σε αυτη τη χωρα πρεπει να παλεψουμε πολυ ακομα για να μιλησουμε για τα δικαιωματα του καταναλωτη...

Σχετικα με το θεμα μπορουν να τοποθετηθουν πολυ πιο αρμοδια προσωπα απο εμενα.Σταθη...?

Οπως κ να εχει καλοταξιδο να ειναι...καλη τυχη.

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines


June 25, 2009, 08:39:31 PMReply #11

Offline spoumi

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #11 on: June 25, 2009, 08:39:31 PM »
Τώρα που μου το θύμισες εμένα μου είχε χαλάσει ο αισθητήρας και πήρα τον Χρήστο και του το είπα και μου λεει έχει τελειώσει η εγγύηση σου αλλά θα στο περάσω εγώ να είσαι οκ.Μου δίνει το τηλέφωνο του συγκεκριμένουν συνεργείου και κατεβαίνω αό την άλλη άκρη της γης και δν δεχόταν να περαστεί με εγγύηση με τπτ μέχρι που πήρα τον Χρήστο και τον πήρε τηλέφωνο μετά και συνεννοήθηκαν...Και παρόλη την ταλαιπορία έπρεπε να ΞΑΝΑκατέβω...Και την πρώτη φορά πραγματικά κοίταζε το αμάξι...τπτ άλλο...
Είχα μείνει πολύ δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση.
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

June 25, 2009, 08:53:14 PMReply #12

Offline labgrav

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #12 on: June 25, 2009, 08:53:14 PM »
Οff topic, αλλά θα το πω.

Πάντως από στρώσιμο έγινε αυτό της flying miata. Λαδια θα γίνει αλλαγή στα 1.500.
Το αμάξι πετάει μηχανικά!!!
One against all and all against one.

June 25, 2009, 09:49:29 PMReply #13

Offline gr8

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #13 on: June 25, 2009, 09:49:29 PM »
καλορίζικο.. καλοτάξιδο.. πρέπει να ήταν μεγάλο ξενέρωμα αυτό..
τουλάχιστον έστειλες την επιστολή σου και έχεις την συνηδεισή σου ήσυχη οτι κάτι έκανες γι' αυτές τις
μλκς... χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε το miata  ;)

June 25, 2009, 10:57:15 PMReply #14

Offline spoumi

Re: Υποψήφιος αγοραστής Mx5 NC με ανησυχίες
« Reply #14 on: June 25, 2009, 10:57:15 PM »
Τον λεβιέ πάντως άξιζε να τον κρατήσεις...Κι ας σου έκανε αυτόν δώρο..Θα γλίτωνες και όλη την δουλειά βάλε βγάλε...
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia